Lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Βογιατζή: «Δέκα χρόνια πέρασαν φίλε, κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Αιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Βογιατζή: «Δέκα χρόνια πέρασαν φίλε, κάθε μέρα σε σκέφτομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: MAG24- ok.mag

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε μία συγκινητική δημοσίευση στο Instagram, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία

Ο Αιμίλιος Χειλάκης δέκα χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Βογιατζή, καθώς το 2012 ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους, ανάρτησε μία εικονα με τον ηθοποιό.

Ο Δημήτρης Βογιατζής, σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει και δίνοντας το οριστικό τέλος στη ζωή του, καθώς η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» του MEGA το 2001.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε μία συγκινητική δημοσίευση στο Instagram, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία. Ο ηθοποιός έγραψε: «10 χρόνια φίλε, από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. 10 χρόνια κάθε μέρα μου λείπεις. Νομίζω θα μου λείπεις και όλα τα επόμενα. Στους παραδείσους του μυαλού μου, είσαι κάπου αραχτός και μας κοιτάς αυστηρά γιατί κάποια σκανταλιά θα’χουμε κάνει που δεν ήταν της ηθικής σου και πάντα μας μάλωνες. Σου μιλώ στον πρώτο ενικό γιατί θα ήθελα να ήσουν εδώ. Αόριστο δεν θα βάλω. Πάντα θα τα λέμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments