Lifestyle

«Την ερωτεύτηκα παράφορα»: Τι έλεγε ο Βασίλης Μπισμπίκης δημόσια για την πρώην σύζυγό του [vid]

«Την ερωτεύτηκα παράφορα»: Τι έλεγε ο Βασίλης Μπισμπίκης δημόσια για την πρώην σύζυγό του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε.

Μια συνέντευξη 12ετίας του Βασίλη Μπισμπίκη επανήλθε στο φως της δημοσιότητας μερικές ώρες πριν, όπου ο ηθοποιός μιλούσε στο πρωινό του ΑΝΤ1 που έκαναν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την γυναίκα του μέχρι πριν ενάμιση έτος, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

Ο Μπισμπίκης εξηγεί στους παρουσιαστές ότι με την Μπεκιάρη γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ στο Λουτράκι, όπου πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του ο ηθοποιός από μικρό παιδί. Ήταν σε κοινή παρέα και, όπως λέει, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, πρώτα για την εμφάνιση της και μετά, μέσα από τη συναναστροφή, για όλο το πακέτο.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε ύστερα από 3 χρόνια έγγαμου βίου.

Στο τότε πρωινό του MEGA, είχε εκμυστηρευτεί σε Λαγούτη – Τσολάκη ότι ο έρωτας τους έγινε πιο ισχυρός μέσα από έναν καβγά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Φαίνεται πως υπάρχει ένα μοτίβο λοιπόν και ο Μπισμπίκης όταν ερωτεύεται, είναι μόνο κεραυνοβόλα και με την πρώτη ματιά.

Χθες το πρωί, πάντως, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε αντίστοιχης βαρύτητας πράγματα για το πώς νιώθει με τη Δέσποινα Βανδή με την οποία μοιάζει απόλυτα ευτυχισμένος και ήρεμος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια που είδαμε ποτέ στην ελληνική showbiz…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments