Lifestyle

Μπισμπίκης: «Όταν έχω δίπλα μου τη Δέσποινα, μαλακώνει το ανυπόφορο που έχω μέσα μου»

Μπισμπίκης: «Όταν έχω δίπλα μου τη Δέσποινα, μαλακώνει το ανυπόφορο που έχω μέσα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπισμπίκης: «Με τη Δέσποινα μας τραβάνε φωτογραφίες με κινητό και μετά τις δίνουν στα μέσα»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους.

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Γ.Σ.: Είναι πιο δύσκολο για εσένα και με την Δέσποινα. Έχω μιλήσει μέσα από το ρόλο μου σε παράσταση σε κάποιον που είχε σηκώσει το κινητό να τραβήξει, κατέβασέ το σε παρακαλώ. Είναι άλλο στην παράσταση κι άλλο έξω. Β.Μ.: Τι γίνεται όμως όταν κάθεσαι σε ένα ταβερνάκι; Το χειρότερο είναι ότι δεν σηκώνει την κάμερα κάποιος που είναι επαγγελματίας, σηκώνεται ο διπλανός, τραβά τη φωτογραφία και μετά τη στέλνει και την πουλά. Είναι κοινωνικό σύμπτωμα.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή: «Θα της αφιέρωνα το Να Μ’ αγαπάς του Σιδηρόπουλου. Επειδή έχω το ανυπόφορο μέσα μου και μια αγωνία κι ίσως αυτό με κάνει να δημιουργώ, όταν είμαι με την Δέσποινα και γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments