Ζώδια

Η πρώτη πανσέληνος του 2023 έρχεται… τι πρέπει να προσέξουμε στις σχέσεις μας;

Η πρώτη πανσέληνος του 2023 έρχεται… τι πρέπει να προσέξουμε στις σχέσεις μας;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Πρώτη Πανσέληνος : στον Καρκίνο 07 Ιανουαρίου 2023 .

Το φεγγάρι θα ανατείλει κατά τη δύση του ηλίου, θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή του ηλίου .

Σελήνη και ήλιος αιωρούνται μεταξύ Καρκίνου και Αιγόκερω. Αυτά τα αρχέτυπα έχουν να κάνουν με το να ρίξεις τις ρίζες και να τακτοποιηθείς στη ζωή. Ελκύονται προς σχέσεις και περιβάλλοντα που υπόσχονται μακροζωία και ασφάλεια (Αιγόκερως), καθώς και το χώρο και τη συναισθηματική ασφάλεια που απαιτούνται για την πραγματική ευαλωτότητα και αποδοχή (Καρκίνος).

Αυτή η πανσέληνος φέρνει μεγαλύτερη οικειότητα και κατανόηση στις πιο στενές μας σχέσεις. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να την περάσετε στο σπίτι με την οικογένεια.

Η Σελήνη είναι στο σπίτι της ,στον Καρκίνο, τον αστερισμό που κυβερνά. Το καβούρι και το φεγγάρι συνδέονται με τη θηλυκότητα, τις μητρογραμμικές καταγωγές, την οικογένεια και την πατρίδα. Αυτή η πανσέληνος είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Πρόκειται για την αγάπη και τη δέσμευση (στον εαυτό).

Η εποχή του Αιγόκερω έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να καλλιεργήσουμε πειθαρχία, εστίαση και διαύγεια. Ο καρκίνος μπορεί να μάθει πολλά από αυτό. Η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερω ενώνει την καρδιά και τον λογικό, προγραμματιστικό εγκέφαλο.

Αυτό το Φεγγάρι έρχεται για να ενώσει την καρδιά με το μυαλό

Ο υπερβολικός Αιγόκερως μας κάνει να αγχώνουμε για το μέλλον καθώς και για την παράστασή μας στο θέατρο της κοινωνίας. Ο υπερβολικός Καρκίνος μας κάνει να φοβόμαστε και να κολλάμε. Εστιάστε στην απελευθέρωση, αφήστε το να φύγει . Μόνο μια ήρεμη, γαλήνια καρδιά μπορεί να προχωρήσει.

Το κεφάλι ψηλά: αυτή η πανσέληνος θα αντιταχθεί στον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Θα είναι μια άγρια βόλτα – περιμένετε το απροσδόκητο. Παρακολουθήστε τις εναλλαγές της διάθεσης ούτως ή άλλως – Η επιβεβαίωση του Καρκίνου είναι «αισθάνομαι»!

Με πληροφορίες από astrolive.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments