Ελλάδα

Δίκη Φιλιππίδη: Άπιστος είμαι, βιαστής όχι [vid]

Δίκη Φιλιππίδη: Άπιστος είμαι, βιαστής όχι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν είναι βιαστής συνεχίζει την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν είναι βιαστής συνεχίζει την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής. Θα το λέω και θα το ξαναλέω» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος και μίλησε για όσα είπαν σε βάρος του ο άλλοτε φίλος του Σπύρος Μπιμπίλας, και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Στη συνέχεια της απολογίας του ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέφερε: «Είμαι χορτάτος από αγάπη, θαυμασμό, έρωτα, δεν έχω καμία ανάγκη να κάνω τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το πω. Δεν είχα λόγο, κίνητρο να κάνω κάτι τέτοιο».

«Έχω συνεργαστεί με τόσο κόσμο. Δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Τι να ακουστεί; Ότι είμαι οξύθυμος, απαιτητικός, τελειομανής; Αυτά που είδα σε αυτή την αίθουσα ανάμεσα στους δικηγόρους δεν γίνονται στο θέατρο. Αν έχω εκνευριστεί; Βεβαίως. Αν έχω τσακωθεί; Βεβαίως. Αν έχω παίξει ξύλο; Δεν έχω, σας πληροφορώ. Πάντα ήθελα το καλύτερο για όλους. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί πρέπει να φύγουμε εμείς» πρόσθεσε.

«Εκνευρίζονται όταν λέμε ότι είναι μεθοδευμένο και οργανωμένο. Αφού είναι. Αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι ούτε εδώ τους βγαίνει επί δέκα μήνες τώρα. Πώς να τους βγει; Ήρθε η πρώτη καταγγέλλουσα και έχει πει 15 διαφορετικές εκδοχές του βιασμού. Τον πρώτο τον ξέχασε, πώς γίνεται να τον ξεχάσει;» είπε και συνέχισε να μιλάει για τις καταγγελίες εις βάρος του. Για την πρώτη καταγγέλλουσα σημείωσε ότι του τη σύστησε η μητέρα της που είναι ηθοποιός. Φανερά οργισμένος, αναφέρθηκε σε ηθοποιούς που βρίσκονται απέναντί του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις. Αναφέρθηκε ονομαστικά στη Μαριάννα Τουμασάτου, λέγοντας: «Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι. Είμαι νευρικός κ.λπ. Δεν έχω βρίσει ποτέ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του, λέγοντας: «Ο γιος μου το καλοκαίρι δούλεψε γκαρσόνι και το έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους νέους ηθοποιούς. Από αυτά που έβγαλε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι παραπάνω. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Ερχόμουν με χειροπέδες και οι μόνοι που νοιάζονταν για μένα, γιατί ήξεραν πού πάω, ήταν οι φρουροί στην κλούβα. Η φυλακή σού σταματάει το μυαλό, λιώνεις. Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν στη φυλακή στην Τρίπολη για να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μου. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε! Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…» είπε συγκινημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Όσα αυτοκίνητα και να είχα, εγώ δεν βίαζα, δεν τους βγαίνει…Ακούστηκε ότι είχα ένα αυτοκίνητο τόσο διαστημικό που δεν μπορούσε να βρει το πόμολο της πόρτας να ανοίξει… Έρχεται η κυρία Παπούλια και λέει αυτά που λέει. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Την ενδιέφερε πολύ η δουλειά που της είχα προτείνει, θα τη σκηνοθετούσα» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments