Ελλάδα

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στο νερό

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στο νερό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η 29χρονη μητέρα παραδέχτηκε ότι έριξε η ίδια το 11 μηνών μωρό της στο νερό, στη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 29χρονη μητέρα παραδέχτηκε ότι έριξε η ίδια το 11 μηνών μωρό της στο νερό, στη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο φράγμα του Αλιάκμονα. Σχετική παραγγελία έδωσε ο ανακριτής Βέροιας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι. Στην απολογία της, η 29χρονη είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας.

Στο σημείο της αναπαράστασης ήταν παρών δικαστικός λειτουργός, ενώ η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε από αστυνομικό. Η περιοχή είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης, η 29χρονη θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας, όπου κρατείται από τη στιγμή της σύλληψής της. Η ίδια είχε υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εξέταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα μεταχθεί στις φυλακές στο πλαίσιο της προσωρινής κράτησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments