Lifestyle

Σοφία Βόσσου: «Μου έφεραν έναν γέρο σαξοφωνίστα και μας κατέστρεψε στη Eurovision» [vid]

Σοφία Βόσσου: «Μου έφεραν έναν γέρο σαξοφωνίστα και μας κατέστρεψε στη Eurovision» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τη Eurovision: «Η Άνοιξη ήταν φαβορί για τη Eurovision. Στις πρόβες οι Ιταλοί υποκλίθηκαν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, την Eurovision και τον αρραβώνα της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

«Δεν με φόβισε η περιπέτεια της υγείας μου. Έχω απαλλαγεί από όλα τα βάρη του φόβου, ούτε τον θάνατο φοβάμαι. Δεν έχουν βρει ούτε οι γιατροί ακόμη τι ακριβώς μου συνέβη. Έκανα ένα χειρουργείο στο στομάχι λόγω στένωσης του οισοφάγου και έπαθα διάτρηση. Επί ένα χρόνο ταλαιπωρούμουν και δεν έβρισκαν από που προέρχεται. Ο γιατρός μου έκανε μια πατέντα και τέλειωσε το πρόβλημα. Έχασα τότε πολλά κιλά γιατί έπαιρνα μια ορμόνη που μου αλλοίωνε τη γεύση και ένιωθα αηδία για το φαγητό», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στη συνέχεια για τη Eurovision: «Η Άνοιξη ήταν φαβορί για τη Eurovision. Στις πρόβες οι Ιταλοί υποκλίθηκαν. Στη Eurovision ο κανονικός μας σαξοφωνίστας αρρώστησε. Δεν βρίσκαμε αντικαταστάτη και τελευταία στιγμή και έφεραν έναν γέρο ο οποίος το διέλυσε το κομμάτι. Πιστεύω πως η Άνοιξη θα είχε φέρει πρωτιά. Δεν μου προτάθηκε ξανά να πάω στη Eurovision. Δεν μου αρέσει πια η Eurovision είναι πολύ fake όλο. Ένα σόου που μόνο βλέπεις χωρίς φωνές».

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Για την κόρη της, Ερασμία Μάνου, η Σοφία Βόσσου είπε: «Η κόρη μου, Ερασμία, είναι η ζωή μου. Η σχέση μας έχει περάσει πολλά κύματα. Την Ερασμία την έκανα μικρή. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαι περισσότερο φίλη πάρα μαμά. Δεν μ’ αρέσει όταν οι γονείς επενδύουν στα παιδιά τους την πραγμάτωση των χαμένων τους ονείρων. Έχω αφήσει την Ερασμία να φάει τα μούτρα της. Βέβαια της είχα πει εγώ θα είμαι πάντα εδώ.

Η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική. Ένας άνθρωπος που εκτίει μια ποινή και βρίσκεται σε σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά ταυτόχρονα παίρνει πτυχία και βοηθά τους συγκρατουμένους του και μιλούν όλοι γι’ αυτόν δεν δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία; Είμαι χαρούμενη που η κόρη μου είναι απαλλαγμένη από τέτοια πράγματα και είπα “Σοφία μπράβο σου τη μεγάλωσες σωστά”. Είναι καλά οι δυο τους κι εγώ τους αρραβώνιασα. Εκεί γνώρισα πρώτη φορά τον Βασίλη από κοντά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments