Αθλητισμός

Παίρνει… Σκόουλς ο ΠΑΟ! “Παιδί” του Πούσκας – Μαχητής που τον αποθέωσε πρώην Ολυμπιακός

Παίρνει… Σκόουλς ο ΠΑΟ! “Παιδί” του Πούσκας – Μαχητής που τον αποθέωσε πρώην Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: zougla.gr

Είναι παραγωγικός, με καλή τεχνική, ντρίπλα, πάσα και κράτημα της μπάλας. Η νοοτροπία του κερδίζει κάθε οπαδό που δένεται με παίκτες, οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στην ομάδα και δεν προκαλούν με τον χαρακτήρα τους.

Μία από τις επιλογές που έχει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Πρόκειται για τον διεθνή 28χρονο Ούγγρο άσο της κροάτικης Όσιγιεκ, με την οποία φέτος μετρά 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης, ο οποίος μετρά 44 συμμετοχές και 3 γκολ με την Εθνική Ουγγαρίας, δεν φαίνεται να ψήνεται να παραμείνει εκεί και το Τριφύλλι είναι μία από τις ομάδες στις οποίες έχει προταθεί σύμφωνα με το sportdog.gr.

Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκινά με αφετηρία τις Ακαδημίες της Κέρουλετ, το 2008 μετακινήθηκε στις υποδομές του Πούσκας (του αείμνηστου μεγάλου ποδοσφαιρικού άσου που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971), ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Βιντεότον αφού πρώτα δοκιμάστηκε ως δανεικός για μία σεζόν (2010-2011). Το 2016 η Βέρντερ Βρέμης τον απέκτησε έναντι 250 χιλ. Ευρώ και τον έδωσε δανεικό σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, με την τελευταία να τον αγοράζει, το 2018 για 750 χιλ. Ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments