Lifestyle

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Περιμένει το όσκαρ» [vid]

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Περιμένει το όσκαρ» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

"Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη", λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τη φράση που είπε η Μιμή Ντενίση πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Όσκαρ και τα λόγια του είναι κάτι παραπάνω από αιχμηρά.

View this post on Instagram

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official)

«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το «Σμύρνη μου αγαπημένη» στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη «Σμύρνη» στα Όσκαρ.

Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments