Αθλητισμός

Νέες επαφές με τη Βαλένθια για να έρθει άμεσα ο Λάτο – Γιατί ο Ολυμπιακός βάζει στον… πάγο τον Σουάζο

Νέες επαφές με τη Βαλένθια για να έρθει άμεσα ο Λάτο – Γιατί ο Ολυμπιακός βάζει στον… πάγο τον Σουάζο

Πηγή Φωτογραφίας: top10.gr/1 voice.gr

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του, αναφορικά με τις επιλογές του σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του, αναφορικά με τις επιλογές του σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν και έχουν ως πρώτο στόχο τους τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, όπως έχει αναφέρει από την πρώτη στιγμή to10.gr. Από τη στιγμή που οι Ισπανοί δεν… βιάζονται να απαντήσουν, η περίπτωση του Γκάμπριελ Σουάζο μπήκε επίσης στην εξίσωση και με τον ελεύθερο Χιλιανό αμυντικό επήλθε προφορική συμφωνία.

Τις τελευταίες ώρες ο Σουάζο και ο δικηγόρος του άρχισαν να παίζουν παιχνίδια και να προσπαθούν να βάλουν διαρκώς νέα δεδομένα στη συμφωνία και την άφιξη του ποδοσφαιριστή. Δείχνοντας ασέβεια στον Ολυμπιακό και εφευρίσκοντας διαρκώς δικαιολογίες στις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Ανούσιες δικαιολογίες, οι οποίες και προκάλεσαν το πάγωμα των επαφών από πλευράς Πειραιωτών, καθώς τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά όταν μια διαπραγμάτευση έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο παίκτης έχει υπερκαλυφθεί οικονομικά.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει στιγμή να αναζητά λύση στην υπόθεση του Τόνι Λάτο και ο Ισπανός παραμένει ο πρώτος στόχος. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του 25χρονου μπακ, ακόμη και μετά τον αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο πελάτης τους έδωσε την ασίστ της ισοφάρισης, ενημέρωσαν τους πρωταθλητές ότι θα πιέσουν ξανά την ισπανική ομάδα να τον αφήσει να συνεχίσει από τώρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με το top10.gr

Ο Λάτο έχει μιλήσει με τον Μίτσελ, έχει μάθει τα καλύτερα από όσους έχει συζητήσει για τους Ερυθρόλευκους, έχει ζητήσει από τον Τζενάρο Γκατούζο να τον αφήσει να φύγει άμεσα και παράλληλα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον Πειραιά την καριέρα του, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Ο ίδιος και ο Ολυμπιακός, βεβαίως, θέλουν να τελειώσει τώρα η μεταγραφή και για αυτόν τον λόγο οι επαφές όλων των εμπλεκομένων μερών έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες, όπως προκύπτει από ισπανικές πηγές. Με τον Μίτσελ να έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του στον συμπατριώτη του.

Όσο για τον Γκάμπριελ Σουάζο; Ο Χιλιανός είναι σαφές ότι πήρε στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά, την οποία αποδέχθηκε, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να παίξει παιχνίδια. Ούτε να περιμένει να μάθει εάν όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του για Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε είναι αλήθεια. Για αυτό αυτή τη στιγμή έκανε στην άκρη την υπόθεση και πηγαίνει με τη βασική του επιλογή για το αριστερό άκρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments