Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη βόλτα στη θάλασσα μετά την γέννηση του μωρού της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη βόλτα στη θάλασσα μετά την γέννηση του μωρού της

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε ένα πλουσιοπάροχο όσο και υγιεινό μεσημεριανό γεύμα,

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκμεταλλεύτηκε την αναπάντεχη καλοκαιρία και έκανε την πρώτη έξοδό της με τον 10 ημερών γιο της για φαγητό και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται εδώ και μίας εβδομάδα στο σπίτι της με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και τον μόλις δέκα ημερών γιο τους. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία απουσιάζει τους τελευταίους μήνες από την μικρή οθόνη, απολαμβάνει τον ρόλο της ως νέα μανούλα και δεν λείπει στιγμή πάνω από το προσκεφάλι του μωρού.

Γι’ αυτό και η πρώτη έξοδός της, μετά από την επιστροφή της οικογένειας στο σπίτι, ήταν μαζί με το μωρό, σε μαγαζί σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας στα νότια προάστεια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε ένα πλουσιοπάροχο όσο και υγιεινό μεσημεριανό γεύμα, ένα ανοιχτό σάντουιτς με σολομό και αβοκάντο και σαλάτα, ενώ σε εμφανή θέση πάνω στο τραπέζι βρίσκονταν το μπιμπερό του μωρού, έτοιμο προς χρήση.

Να θυμίσουμε πως η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία είχε πάρει αρκετά κιλά στο διάστημα της εγκυμοσύνης της, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι, μετά από τη γέννα, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής το οποίο, σε συνδυασμό με τον θηλασμό, της επέτρεψαν να χάσει εννέα κιλά μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments