Lifestyle

Survivor All Star Spoiler: Το μεγάλο έπαθλο που περιμένει τις ομάδες την Κυριακή [VID]

Survivor All Star Spoiler: Το μεγάλο έπαθλο που περιμένει τις ομάδες την Κυριακή [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή με νέο επεισόδιο και ένα σημαντικό έπαθλο

Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή με νέο επεισόδιο και ένα σημαντικό έπαθλο Το Survivor All Star ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προβολής του με μεγάλη επιτυχία. Από την Κυριακή ετοιμάζεται να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές, με σκληρούς αγώνες και πολλές ανατροπές.Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για την ασυλία αλλά και ένα έπαθλο φαγητού. Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, κάτω από την «καμπάνα» θα κρύβονται λουκουμάδες με μέλι.Οι παίκτες στο άκουσμα του φαγητού ενθουσιάζονται, καθώς η πείνα τους έχει «ρίξει» πολύ τη ψυχολογία. Οι Μαχητές δεν έχουν φάει καθόλου και πρέπει να κερδίσουν, την ίδια στιγμή που…

Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή με νέο επεισόδιο και ένα σημαντικό έπαθλο

Το Survivor All Star ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προβολής του με μεγάλη επιτυχία. Από την Κυριακή ετοιμάζεται να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές, με σκληρούς αγώνες και πολλές ανατροπές.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για την ασυλία αλλά και ένα έπαθλο φαγητού. Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, κάτω από την «καμπάνα» θα κρύβονται λουκουμάδες με μέλι.

Οι παίκτες στο άκουσμα του φαγητού ενθουσιάζονται, καθώς η πείνα τους έχει «ρίξει» πολύ τη ψυχολογία. Οι Μαχητές δεν έχουν φάει καθόλου και πρέπει να κερδίσουν, την ίδια στιγμή που οι Διάσημοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments