Lifestyle

Χριστιάνα Μπέττα & Αντριάνα Φουστάνου τραγουδούν το Αχάριστη Καρδιά σε εστιατόριο στο Καβούρι

Χριστιάνα Μπέττα & Αντριάνα Φουστάνου τραγουδούν το Αχάριστη Καρδιά σε εστιατόριο στο Καβούρι

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ρεσιτάλ έδωσαν οι δύο κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου τραγουδώντας «Αχάριστη καρδιά» και το TikTok ψήφισε ποια το είπε καλύτερα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει απλά σχέση μάνας-κόρης με τα δύο κορίτσια της, τη Χριστιάνα Μπέττα και την Αντριάνα Φουστάνου. Οι 3 τους είναι οι καλύτερες φίλες, προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνουν για φαγητό, κρασί και χορό.

@natasa_theodoridou Wednesday family @afousstt #natasa_theodoridou #perifaniamono #foryou ♬ original sound – heyy

Και σε μία από τις τελευταίες εξόδους του 2022, η τραγουδίστρια με τις κόρες της έκαναν ακριβώς αυτό: πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ δειπνώντας σε εστιατόριο, με τα 2 κορίτσια να αποκαλύπτουν ένα ταλέντο τους. Αυτό που τους χάρισε η μαμά τους και δεν είναι άλλο από την ωραία φωνή τους. «Αχάριστη καρδιά» τραγούδησαν η 28χρονη Χριστιάνα και η 22χρονη Αντριάνα με τη μαμά Νατάσα να δηλώνει ξεκάθαρα την περηφάνια της.

@natasa_theodoridou Dancing time @kris_betta_ @afousstt #natasa_theodoridou #foryou ♬ Made You Look – Meghan Trainor

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο με τις κόρες της να τραγουδούν τη δική της επιτυχία «Αχάριστη καρδιά» μετά το τέλος του δείπνου τους σε εστιατόριο. Η Χριστιάνα με την Αντριάνα, όπως θα δεις παρακάτω, τραγουδούν «πάνω» από το τραγούδι που παίζει στο μαγαζί, με τη μικρότερη κόρη της τραγουδίστριας και καρπό του έρωτά της από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, να τα δίνει πραγματικά όλα. Και το κατάλαβε και το κοινό αυτό.

@natasa_theodoridou My girls.. …@afoustanou @kris_betta_ ♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Theodoridou

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments