Lifestyle

Αντριάνα Φουστάνου: Αποφοίτησε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και πήγε όλοι η οιογένεια

Αντριάνα Φουστάνου: Αποφοίτησε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και πήγε όλοι η οιογένεια

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Αντριάνα Φουστάνου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο πλευρό της βρέθηκαν η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, ο πατέρας της, Ανδρέας Φουστάνος, αλλά και οι ετεροθαλείς αδελφές της, Χριστιάνα Μπέττα και Ιζαμπέλλα Φουστάνου.

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνο, καθώς η κόρη τους, Αντριάνα, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο. Σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στην ορκωμοσία της 22χρονης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, με τη μαμά Νατάσα να δηλώνει «περήφανη».

Όπως μπορείς να δεις στα παρακάτω βίντεο και στις αναρτήσεις από το Instagram, μέχρι την Καλαμάτα για την αποφοίτηση της Αντριάνας ταξίδεψαν τόσο ο μπαμπάς της, Ανδρέας Φουστάνος, όσο και οι ετεροθαλείς αδελφές της, Χριστιάνα Μπέττα και Ιζαμπέλλα Φουστάνου, καθώς και η μαμά της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

«Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα ….», έγραψε στο post που ανέβασε η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ σε Insta Story της δήλωσε «περήφανη μαμά». Η Αντριάνα, όπως μπορείς να δεις, επέλεξε για την περίσταση ένα κοστούμι μαύρο, με lingerie top σε μπορντό απόχρωση και μαύρα, ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι η 22χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο τμήμα Φιλοσοφικής στην Καλαμάτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments