Αθλητισμός

Ανακοίνωσε αποστολή για Τούμπα ο Γιοβάνοβιτς – Αυτός έμεινε εκτός – Ποιος επιστρέφει για βασικός

Ανακοίνωσε αποστολή για Τούμπα ο Γιοβάνοβιτς – Αυτός έμεινε εκτός – Ποιος επιστρέφει για βασικός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με όλα τα διαθέσιμα "όπλα" του θα παραταχθεί στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (18/1, 20:30) μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα και την αποστολή για την Τούμπα, στην οποία δεν βρίσκεται -ως γνωστόν- ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ενώ επιστρέφει ο Άνταμ Τσέριν, που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο αρχικό σχήμα σύμφωνα με το sportdog.gr.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού πρώτου προημιτελικού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εν συνεχεία όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments