Lifestyle

Μαμαλάκης για περιπέτεια υγείας: Μπήκα στην εντατική – Με “σημάδεψε” μία επιγραφή [vid]

Μαμαλάκης για περιπέτεια υγείας: Μπήκα στην εντατική – Με “σημάδεψε” μία επιγραφή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μαμαλάκης: Έγινε ένα περιστατικό σε εστιατόρια που με στεναχώρησε γιατί πήρε έκταση

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Μαμαλάκης (@mpoukia_kai_sychorio)

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο σεφ για το χρονικό της περιπέτειάς του: «Κόλλησα ένα μικρόβιο αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως το πήρα το μικρόβιο. Μπορεί να το πήρα από τροφή, μπορεί από τουαλέτα. Έπαθα μια τρομερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το νοσοκομειακό… Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην Εντατική αντί για τα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν σε μια μεγάλη αναμονή πιθανόν να είχα τελειώσει. Με σημάδεψε μια επιγραφή που έγραφε, “καλό είναι να είσαι μέσα στο σκοτάδι και να βλέπεις το φως”… Είχαν σταματήσει να δουλεύουν τα νεφρά, είχε πέσει η πίεσή μου στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα τι μου συνέβη. Συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τον κόσμο και πιο μελαγχολικά, έβλεπα ανθρώπους δίπλα μου που ψυχορραγούσαν. Ήταν ένα ψυχολογικό σοκ και δε σας κρύβω ότι ζήτησα και τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου» αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά: «Η τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει για μένα. Έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία μου παρουσίαση. Αν ήταν να επιστρέψω θα είχε επιστρέψει. Μπορεί να επιστρέψω με κάποιον άλλο ρόλο, αυτόν του κριτή ή του συμβούλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments