Πολιτική

Ανδρουλάκης: Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά

Ανδρουλάκης: Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγορεί, με δήλωσή του, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , για σχέδιο συγκάλυψης και ενοχής στην υπόθεση των υποκλοπών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγορεί, με δήλωσή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , για σχέδιο συγκάλυψης και ενοχής στην υπόθεση των υποκλοπών. «Mε καλούσαν επιτακτικά από τα τηλεπαράθυρά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθώ παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής μου από πρόσωπα όπως ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντας με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού», δηλώνει ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας παράλληλα πώς εξ αρχής η στάση του ήταν κι είναι θεσμική προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Υποστηρίζει ότι καθώς οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή και ο επικεφαλής της ζητεί να ενημερώσει τη Βουλή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

«Τι ειρωνία! Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αφτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο.

Αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δήλωσή του.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.