Αθλητισμός

Τεράστια ανατροπή στο πρωτάθλημα – Τρελή πτώση για ΠΑΟ και 3ο φαβορί – Από το 50 στο 8 ο ΠΑΟΚ!

Τεράστια ανατροπή στο πρωτάθλημα – Τρελή πτώση για ΠΑΟ και 3ο φαβορί – Από το 50 στο 8 ο ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI - EUROKINISSI

Έχουν αλλάξει αισθητά οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδος!

Μετά -και- τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, η Super League παίρνει πια ξεκάθαρα φωτιά και ενόψει και των πλέι οφ, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα σηκώσει, τελικά, την κούπα!

Ο ΠΑΟΚ, με τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-3), μπαίνει, πλέον και εκείνος στο κόλπο, όντας πια στο -6 από την κορυφή και τους «πράσινους», αλλά έχει και… συγκάτοικο!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, που πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει στο «τρίποντο» από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σαφέστατα, μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που με το σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- «διπλό» στη Νίκαια επί του Ιωνικού (1-2), μείωσε στον πόντο από τον Παναθηναϊκό!

Τι λένε οι μπουκ

Όπως και να έχει πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα και για το πρωτάθλημα και τις αποδόσεις! Ουσιαστικά πλέον η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για τους μπουκ, μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και πλέον δίνεται στο 2.05. Και κάπως έτσι απολαμβάνει την πρωτιά στην… καρδιά των μπουκ, έστω και εάν είναι στο -1 από τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου για πρώτη φορά σχεδόν από τις αρχές ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε… πρώτο, ούτε δεύτερο, αλλά τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι παρότι είναι ακόμη πρώτοι, βρίσκονται υπό κατάρρευση και για αυτό τον λόγο δίνονται στο 4.00. Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από γκέλα, ωστόσο έπεσε στο 3.50 και θα τα δώσει όλα για τον τίτλο. Τέλος το all in του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο απέδωσε, μιας και πλέον είναι στο -6 και το… 50.00 που έδινε ένα μήνα πριν έχει μετατραπεί σε 8.00 απόδοση! Όπως καταλαβαίνετε γίνεται χαμός στο πιο… ενδιαφέρον πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments