Αθλητισμός

Η ΣΠΑΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φετφατζίδη

Η ΣΠΑΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φετφατζίδη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - AP PHOTO/TOMAS F. CUESTA

Κάτοικος Ιταλίας είναι και επίσημα ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την ΣΠΑΛ να ανακοίνωνει την απόκτηση του 33χρονου εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μετά από τις Τζένοα και Κιέβο Βερόνα στις οποίες αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2015, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πλέον έτοιμος για τον τρίτο ιταλικό σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αυτός θα είναι η ΣΠΑΛ της Serie B με την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι να έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του εδώ και μερικά 24ωρα και τον Έλληνα εξτρέμ να περνάει με επιτυχία από τις απαράιτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα είναι διάρκειας 1,5 έτους, με την διοίκηση της ΣΠΑΛ να κάνει γνωστό με κάθε επισημότητα την Κυριακή (22/01) πως ο “Φέτφα” θα ανήκει στο δυναμικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται πως τα 2,5 τελευταία χρόνια βρήκαν τον Φετφατζίδη να αγωνίζεται στο Κατάρ, αρχικά για λογαριασμό της Αλ Κορ και κατόπιν για την Αλ Σαΐγια, με τη νέα του ομάδα, την ΣΠΑΛ, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η θέση στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPAL (@spalferrara)

Sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments