Αθλητισμός

Έστειλε μήνυμα ο Καρυπίδης – Μόνο έτσι ο Άρης μπορεί να κερδίσει και να αποκλείσει τον Ολυμπιακό

Έστειλε μήνυμα ο Καρυπίδης – Μόνο έτσι ο Άρης μπορεί να κερδίσει και να αποκλείσει τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τελείωσε το ματς του Άρη με τον Βόλο και όλοι πλέον σκέφτονταν το επόμενο ματς, που είναι και το καθοριστικό γιατί οδηγεί σε πορεία κατάκτησης τίτλου, αυτό της Τετάρτης για τα προημιτεικά του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Άρης: Τελείωσε το ματς του Άρη με τον Βόλο και όλοι πλέον σκέφτονταν το επόμενο ματς, που είναι και το καθοριστικό γιατί οδηγεί σε πορεία κατάκτησης τίτλου, αυτό της Τετάρτης για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε Έλληνα διαιτητή, γιατί ο Άρης “έφαγε σφαγές” με ξένους διαιτητές και ήταν πολύ λογικό να ψάχνει την καλή του μοίρα με Έλληνα, μήπως και αλλάξει το σκηνικό με τη διαιτησία.

Αυτό όμως που έλεγε, μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα είναι ότι “οι παίκτες πρέπει να παίξουν καλύτερα από ότι με τον Βόλο στο β’ ημίχρονο και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, για να βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα. Μόνο έτσι μπορούμε να περάσουμε την Τετάρτη, ενωμένοι όλοι μαζί”, έλεγε στους γύρω του και έβγαλε μάλιστα και ανάλογο ποστ το βράδυ του Σαββάτου!

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments