Ελλάδα

Συγκλόνισε η μητέρα του Άλκη Καμπανού: Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου

Συγκλόνισε η μητέρα του Άλκη Καμπανού: Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Είμαι η μάνα του Άλκη, κοιτάξτε με!» φώναξε προς τους 12 κατηγορούμενους η μητέρα του Άλκη Καμπανού κατά την έναρξη της διαδικασίας της κατάθεσής της στο ΜΟΔ Θεσσαλονίκης.

«Είμαι η μάνα του Άλκη, κοιτάξτε με!» φώναξε προς τους 12 κατηγορούμενους η μητέρα του Άλκη Καμπανού κατά την έναρξη της διαδικασίας της κατάθεσής της στο ΜΟΔ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η Μελίνα Κακουλίδου ζήτησε να την κοιτάξουν στα μάτια, στα μάτια που όπως είπε θα έβλεπαν τον ίδιο τον Άλκη. «Σηκώστε το κεφάλι. Αν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν κατάματα. Θα με βλέπαν στα μάτια μου και στα μάτια μου θα βλέπανε τον Άλκη. Τους μελέτησα ήθελα να δω ποια είναι αυτά τα παιδιά που δολοφόνησαν το παιδί μου. Είμαι εδώ και κανένας δεν τόλμησε να σηκώσει το κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν δολοφονία, αλλά μία κτηνωδία που έζησε το παιδί μου», και πως από την πρώτη στιγμή η μόνη ερώτηση που γυρνάει στο μυαλό της είναι το «Γιατί τον σκότωσαν; Ήταν καβγάς; Ραντεβού θανάτου; Γιατί; Έτσι; Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;», φώναξε στη συνέχεια η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου σύμφωνα με το makthes.

Όπως είπε η κ. Κακουλίδου, μόνο μια λέξη θα μπορούσε να περιγράψει τον γιο της: Αγάπη. Η ίδια, ούσα δασκάλα, είχε τη δυνατότητα να είναι κοντά στον Άλκη στα σχολικά συγκροτήματα που δίδασκε. Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του, συνέχισε λέγοντας «Δεν υπάρχουν λόγια να μιλήσω για τον Άλκη. Μία λέξη θα μπορούσε να τον περιγράψει: η αγάπη. Αποδεχόταν τους πάντες. Από νωρίς έδειξε ότι είχε μία συγκροτημένη προσωπικότητα. Ποτέ δεν μας είπαν για κάποιο πρόβλημα, ούτε στο σχολείο. Ξέρετε πως το γνωρίζω; Ήμασταν πάντα μαζί στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Φρόντιζα να έχω τα παιδιά δίπλα μου. Ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, ειλικρίνεια, έλλειψη εγωισμού».

Η ίδια έκανε λόγο για ένα «σοφό παιδί», ενώ μετά από ερώτηση του κ. Κούγια για το γεγονός ότι κανένας από τους 12 δεν παραδέχθηκε πως χτύπησε τον Άλκη, ανέφερε: «30 χτυπήματα στο παιδί μου. Πολτοποίησαν το κρανίο του. Κανείς δεν παραδέχεται ότι το έκανε. Όλο το χέρι χτυπημένο, στα δάχτυλα. Φαντάζομαι με κάποιο λοστό. Στο σώμα είχε το χτύπημα από το καραμπιτ και από ότι διάβασα στον αριστερό μοιριαίο το τραύμα του ταυτίζεται απόλυτα με τη λεπίδα του καραμπιτ».

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού μίλησε και για τη συγκινητική τελευταία συνομιλία που είχε με τον γιο της στις 31 Ιανουαρίου. «Με κάλεσε για να μιλήσουμε, γύρω στις 7μιση ώρα. Τι κάνεις μαμά; Πως τα πας; Πως πάει το σχολείο; Εγώ δίνω μάθημα, διάβασα. Έδωσα μία πρόοδο και πέρασα με 9 και αύριο δίνω ξανά», ήταν όσα ειπώθηκαν στη συνομιλία. Η μητέρα ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Άλκη, και του είπε πως τον αγαπά, με τον Άλκη να απαντά «Κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά».

«Γιατί, γιατί το παιδί μου, για ποιο λόγο τί τους έκανε, δεν τον γνωρίζανε, για ποιόν λόγο», είπε προς τους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το δικαστήριο η μητέρα του Άλκη Καμπανού. Η δίκη, ωστόσο, διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments