Αθλητισμός

Μετά την ΑΕΚ και ο Άρης διαψεύδει για Μαντσίνι!

Μετά την ΑΕΚ και ο Άρης διαψεύδει για Μαντσίνι!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI - EUROKINISSI

Οι Θεσσαλονικείς συμφωνούν με την Ένωση με αφορμή την πληροφορία πράσινου ρεπόρτερ περί «κιτρινόμαυρου» ενδιαφέροντος.

Μύλος με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Ο Τάσος Νικολογιάννης, υποστήριξε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM, ότι η ΑΕΚ μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε σφήνα για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ σε επικοινωνία που είχε με τον Άρη, πριν την τελική συμφωνία του με τους πράσινους.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, η προσπάθεια αυτή από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι διαδικασίες της απόκτησης του Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό και οι συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς ήταν προχωρημένες και σε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν ήταν «ικανή» η… σφήνα αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη να χαλάσει την μεταγραφή του Μαντσίνι στο τριφύλλι.

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», ανέφερε η Ένωση, η οποία επεσήμανε, ότι «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Ακολούθησε η διαρροή της ΠΑΕ Άρης, η οποία υποστήριξε πως ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ΑΕΚ.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments