Αθλητισμός

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ο αγώνας με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ο αγώνας με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων της ΑΕΚ θα υποδεχθεί σε περίπου ένα μήνα η Εθνική Ανδρών την Σερβία (24/2) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ζήσης.

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων της ΑΕΚ θα φορέσει τα γιορτινά του στις 24 Φεβρουαρίου. Ο λόγος; Θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Σερβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 για το “παράθυρο” του Φεβρουαρίου.

Την αποκάλυψη έκανε ο general manager της Εθνικής, Νίκος Ζήσης, στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ με αφορμή την επικείμενη βράβευσή του από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζήσης ανέφερε σχετικά: “Παρόλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο σπίτι της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική έχει αγωνιστεί στο γήπεδο και μάλιστα να έχουμε κατακτήσει μία πολλή σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τουρκία. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική ομάδα χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες”.

Δείτε την ατάκα του Νίκου Ζήση στο 7:22 του VIDEO:

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments