Lifestyle

Bryan Johnson: Δίνει σε πλαστικούς 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο για να αποκτήσει εφηβικό σώμα!

Bryan Johnson: Δίνει σε πλαστικούς 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο για να αποκτήσει εφηβικό σώμα!

Πηγή Φωτογραφίας: UChicago News

Ο Μπράιαν Τζόνσον εφαρμόζει ένα πρόγραμμα με χορτοφαγική διατροφή, εντατική άσκηση, αλλά και μέτρηση των νυχτερινών του στύσεων

Ενας μεγιστάνας της τεχνολογίας με περιουσία που αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια έχει αφιερώσει τη ζωή και το σώμα του για να αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I LOVE BONGAIGAON (@ilovebongaigaon)

Ο λόγος για τον 45χρονο Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια τον χρόνο σε μια ομάδα 30 γιατρών, που επιβλέπουν και ελέγχουν, σχεδόν, κάθε ένα από τα όργανά του. Στόχος τους είναι να τον βοηθήσουν να αποκτήσει σώμα 18χρονου. Ο Τζόνσον ξυπνάει στις 5 το πρωί, παίρνει περίπου δύο ντουζίνες συμπληρώματα την ημέρα και ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή. Έχει τραβήξει 33.537 εικόνες του εντέρου του και παρακολουθεί τα πάντα, από το βάρος των οστών του μέχρι τον αριθμό των νυχτερινών στύσεών του!

Όταν ήταν μόλις 30 χρόνων, ο επιχειρηματίας ίδρυσε την Braintree Payment Solutions, μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία, την οποία πούλησε στο eBay το 2013 έναντι 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ο τρόπος ζωής που κάποτε ακολουθούσε για να χτίσει αυτή την εταιρεία τον οδήγησε σε κατάθλιψη και αυτοκτονικό ιδεασμό, όπως δήλωσε στο «Bloomberg», οπότε ξεκίνησε ένα ταξίδι για να κατανοήσει τη λειτουργία του σώματός του.

Στην πορεία ίδρυσε αρκετές βιολογικές startups πριν τελικά αποφασίσει να βάλει μπροστά το πιο φιλόδοξο, ίσως, σχέδιό του: την επανασχεδίαση του σώματός του. Στο πλαίσιο αυτού που αποκαλεί «Project Blueprint», ο Μπράιαν Τζόνσον ζει σύμφωνα με ένα καθεστώς που μοιάζει περισσότερο με δουλειά πλήρους απασχόλησης. Ισχυρίζεται ότι προσλαμβάνει ακριβώς 1.977 θερμίδες την ημέρα, εξασφαλίζοντας ότι τα επίπεδα σωματικού λίπους του παραμένουν μεταξύ 5 και 6%.

Μια φορά υπέστη αλλεργική αντίδραση κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας κατά την οποία εγχύθηκε λίπος στο πρόσωπό του, προκαλώντας του ακραίο πρήξιμο. Σε μια άλλη περίπτωση το σωματικό του λίπος έπεσε στο 3%, αυξάνοντας τον κίνδυνο δυσλειτουργίας της καρδιάς του.

Ο ίδιος λέει ότι στόχος του είναι να διασφαλίσει ότι ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα νεφρά, τα δόντια, το δέρμα, τα μαλλιά κα το μόριο λειτουργούν όπως λειτουργούσαν όταν ήταν 18 ετών.

«Το Blueprint έχει αυτή τη δυνατότητα, να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με την υγεία και τον χρόνο», αναφέρει ο ίδιος. «Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να είναι 45 ετών, αλλά τα όργανά του να δείχνουν για 35», δήλωσε στο «Bloomberg» ο επικεφαλής γιατρός του, ο 29χρονος Oliver Zolman.

Ο Μπράιαν Τζόνσον και ο γιατρός του διαβάζουν από κοινού την τελευταία επιστημονική βιβλιογραφία και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει το πειραματόζωο και να δοκιμάσει υποσχόμενες θεραπείες αιχμής.

Ο Zolman επιβλέπει δεκάδες ιατρικές διαδικασίες στον Τζόνσον, πολλές από τις οποίες είναι ακραίες και επώδυνες και μετρά τα αποτελέσματά τους με εξετάσεις αίματος, μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους και κολονοσκοπήσεις.

Ο Τζόνσον γυμνάζεται για μία ώρα την ημέρα, με πιο εντατικές προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι αναπόσπαστο μέρος της αποστολής του ότι οι σωματικές του λειτουργίες ελέγχονται με θρησκευτική ευλάβεια.

Παρακολουθεί τη θερμοκρασία του σώματός του κατά την αφύπνιση, τη γλυκόζη στο αίμα, τις διακυμάνσεις του καρδιακού ρυθμού και τα επίπεδα οξυγόνου ενώ κοιμάται. Υποβάλλεται, επίσης, σε τακτικές εξετάσεις, που στοχεύουν πιο συγκεκριμένα στα νεφρά, τον προστάτη, τον θυρεοειδή και το νευρικό του σύστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments