Αθλητισμός

Αισιοδοξία για την ανανέωση συμβολαίου του Φιρμίνο

Αισιοδοξία για την ανανέωση συμβολαίου του Φιρμίνο

Πηγή Φωτογραφίας: JON SUPER / AP IMAGES

Θετικό πρόσημο είχαν οι πρώτες συνομιλίες της διοίκησης της Λίβερπουλ με την πλευρά του Ρομπέρτο Φιρμίνο για την ανανέωση του συμβολαίου.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ωστόσο, επιθυμία του 31χρονου είναι η παραμονή του στο Άνφιλντ κάτι που έχει δείξει με τη στάση του, το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, οι πρώτες επαφές είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές κάτι που τόνισε και ο μάνατζερ του Φιρμίνο, Ρότζερ Βίτμαν στο Sky Germany. «Είναι μια πολύ μακρά σχέση μεταξύ του Ρομπέρτο και της Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο αισθάνεται άνετα. Τον Φεβρουάριο πιθανότατα θα γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αλλά και ο Φιρμίνο πρέπει να έχει λόγο στη συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πολύ καλές συζητήσεις με τον σύλλογο. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα».

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των reds, ο Φιρμίνο έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια με απολογισμό εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ.

SPORT FM

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments