Αθλητισμός

Γυρίζει στην Αθήνα ο Χουγκάζ και πάει δανεικός στο Περιστέρι

Γυρίζει στην Αθήνα ο Χουγκάζ και πάει δανεικός στο Περιστέρι
Ο Νίκος Χουγκάζ αναμένεται να παραχωρηθεί στο Περιστέρι με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει από την Μαδρίτη ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν ο Νίκος Χουγκάζ, όπως όλα δείχνουν. Πρόκειται για μια είδηση που δημοσίευσε η “LiveSport” και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το SDNA

Η απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη από τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης έφερε «βάθος» στη θέση «4», στην οποία υπάρχει και ο Ντέρικ Ουίλιαμς, αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ θα δυσκολευόταν να βρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό Παναθηναϊκό. Άλλωστε, μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τα δεδομένα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για τον ίδιο, μετά και την απόκτηση του «Άγρα».

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ζήτησε την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και οι «πράσινοι»… τρέχουν το σχετικό ζήτημα, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι προχωρημένες

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άλλοτε παίκτης του Ιωνικού δεν θα ακολουθήσει την «πράσινη» αποστολή για τη Βιτόρια, αλλά θα επιστρέψει από την Μαδρίτη, για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments