Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του μετά την προπόνηση

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του μετά την προπόνηση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του, κάνοντας το τραπέζι στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά την προπόνηση.

Το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματα είναι πολύ καλό  και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια του Δικεφάλου είναι ότι σήμερα μετά την προπόνηση ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου με την ευκαιρία των 37ων γενεθλίων του.

Στην προπόνηση δεν άλλαξαν και πολλά σε ότι αφορά στους διαθέσιμους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τους Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λύρατζη, Κούρτιτς και Βιεϊρίνια να παραμένουν εκτός μάχης. Ο Λουτσέσκου δούλεψε τακτική και στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε τουρνουά τριών ομάδων.

Οι μέρες περνούν, η δουλειά συνεχίζεται κι όλα κινούνται σε ρυθμούς κυριακάτικου ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να έχει στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στο ποδόσφαιρο, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να στρέψουν το ενδιαφέρον εκτός γηπέδου.

Το αγωνιστικό τμήμα είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τρεις ακόμα βαθμούς. Την Πέμπτη (02.02) η επιθετική τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Τόμας Μουργκ κι Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Την Παρασκευή (03.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία“, αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments