Lifestyle

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Δασκαλάκης με την μάχη με τον καρκίνο: “Μια ολόκληρη μέρα η Παναγία στο δωμάτιό”

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Δασκαλάκης με την μάχη με τον καρκίνο: “Μια ολόκληρη μέρα η Παναγία στο δωμάτιό”

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Giorgos Daskalakis B

Τη δική του «μάχη» με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Τον Γολγοθά του διασχίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς συνεχίζει τη μάχη του με τον καρκίνο και συχνά μοιράζεται στιγμές της ζωής του. Πρόσφατα, ο τραγουδιστής έκανε άλλη μία χημειοθεραπεία και έπειτα ακολουθούν οι εξετάσεις που θα δείξουν την πορεία της υγείας του.

Ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες στιγμές και έχει δίπλα του ελάχιστα άτομα που τον στηρίζουν στον Γολγοθά που ανεβαίνει. «Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»

Τη δική του «μάχη» με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε μια συγκινητική και σημαντική ευκαιρία που του χάρισε η αγαπημένη του σύντροφος.

«Η Παναγία η Σκιαδενή μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιό μου» , έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης. «Καλημέρα Αγάπες μου! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είναι να έχεις μία ολόκληρη ημέρα και νύχτα την εικόνα της Παναγίας στο δωμάτιο σου… Ευχαριστώ πολύ το κοριτσάκι μου τον ΑΓΓΕΛΟ μου που μου την έφερε και με αξίωσε να το ζήσω και αυτό! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας. ΑΜΗΝ», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Ο τραγουδιστής δήλωσε την απογοήτευσή του για τους «φίλους» που εξαφανίστηκαν μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια με την υγεία του και υποσχέθηκε πως το 2023 θα τον βρει υγιή και να πατάει γερά στα πόδια του.

«Δεν είμαι τόσο δυνατός άλλο…» είπε με τη φωνή του να «σπάει».

«Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Αλλά να σας πω κάτι ίσως να είμαι τυχερός. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις και λες ‘γιατί σε εμένα όλα;’.

«Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω ή μου το έδωσε για να μου δώσει ένα μάθημα» είπε.

«Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ. Δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό. Έχασα όλη την αυλή, αυτούς που τάιζα χρόνια έτσι θα τους λέω από τώρα και στο εξής δεν είναι φίλοι μου» εξηγεί.

Στο τέλος ο τραγουδιστής έκλεισε αισιόδοξα με ένα τραγούδι και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments