Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με Κανός και Μπουτούσι, αλλά χωρίς Μαρσέλο, Σισέ και Γκάρι Ροντρίγες η αποστολή για ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Με Κανός και Μπουτούσι, αλλά χωρίς Μαρσέλο, Σισέ και Γκάρι Ροντρίγες η αποστολή για ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI - EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους νεοαποκτηθέντες Κανός και Μπουτούτσι να βρίσκονται σε αυτή, σε αντίθεση με τους Μαρσέλο, Μπα, Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες που έμειναν εκτός πλάνων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (5/2, 20:30,  NOVASPORTS PRIME) στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι αφού ολοκλήρωσαν την  προετοιμασία τους, έκαναν γνωστή την αποστολή της αναμέτρησης.

Όπως όλα δείχνουν, οι νεοαποκτηθέντες Κανός και Μπουτούτσι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο ντέρμπι και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Όσο για τους απόντες, οι Μαρσέλο και Σισέ έμειναν εκτός, καθώς αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις, όπως δήλωσε και ο Μίτσελ την Παρασκευή (4/2). Επίσης, εκτός έμειναν ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Μπα και ο Ανδρούτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτσούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments