Πολιτική

Μαρινάκης στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ: Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν τις πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές

Μαρινάκης στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ: Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν τις πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: fb Οννεδ

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μίλησε σήμερα Σάββατο (4/2) στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μίλησε σήμερα Σάββατο (4/2) στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. «Μπορώ να σας πω με σιγουριά, από τις πολλές πλέον ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, σε πάρα πολλά Όργανα, σε ανθρώπους διαφορετικούς και από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, διαφορετικών ηλικιών, αυτή ήταν για μένα πάντοτε και παραμένει η πιο σημαντική ομιλία» ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρινάκης.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε για ακόμη μία φορά το «δέσιμό» του, με όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

«Κάθε λέξη από τη σημερινή και από τις προηγούμενες και από τις επόμενες ομιλίες, καθώς η σχέση με την ΟΝΝΕΔ και όλους εσάς είναι μια σχέση ζωής, κάθε λέξη από αυτήν την ομιλία περιέχει 15 χρόνια δουλειάς, αφοσίωσης, υπερηφάνειας, αγώνων, δύσκολων και εύκολων στιγμών» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Αυτή η εικόνα που βλέπω σε κάθε σας εκδήλωση, σε κάθε σας πρωτοβουλία, κάθε φορά που συμμετέχω ή που βλέπω με γεμίζει με υπερηφάνεια. Άξιζε τον κόπο, φίλες και φίλοι, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορούσα να φανταστώ και όταν ξεκίνησα, από τα χρόνια των σπουδών μου στη Νομική Κομοτηνής αυτό το ταξίδι, όταν ήρθα στην Αθήνα, όταν γνωρίστηκα με την καθεμία και τον καθένα από εσάς. Άξιζε τον κόπο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, που είναι πολύ σημαντικό και είναι αποτέλεσμα που φαίνεται και προκύπτει από όλους τους ποιοτικούς και ποσοτικούς δείκτες, από όλες σας τις παρουσίες, από όλες σας τις κινητοποιήσεις». «Άξιζε τον κόπο γιατί όλα αυτά, ήταν μαθήματα ζωής, τα οποία όταν κάποιος τα έχει ζήσει, τα έχει λάβει, μπορεί να καταλάβει την διαφορά και την αξία τους» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων μαχών»

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες να πείσουν, όσο το δυνατόν περισσότερους μπορούν να καταλάβουν ότι αξίζει τον κόπο. «Η ΟΝΝΕΔ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης. Είναι λογικό γιατί ίσως και εμείς πολλές φορές δεν το επικοινωνήσαμε όπως θα έπρεπε ή γιατί πολλές κρίσεις ήρθαν και άλλαξαν τη ζωή μας, γιατί η καθημερινότητα βάζει άλλες προτεραιότητες» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης προσθέτοντας ότι: «Είναι η παράταξη των μεγάλων μαχών, πάντοτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, είναι η Νεολαία του μεγαλύτερου κόμματος στη χώρα και μια απ’ τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη που έδινε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει πάντοτε μάχες για το σύνολο των νέων ανθρώπων. Για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Και πάντοτε, στις μεγάλες αποφάσεις, παρούσα στις προκλήσεις και πάντοτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

«Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν τις πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές των τελευταίων ετών»

Όπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης είναι πολύ σημαντική η συγκυρία που τον κάλεσαν καθώς: «Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν τις πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές των τελευταίων ετών». O γραμματέας της πολιτικής επιτροπής στη συνέχεια έδωσε κάποια οικονομικά στοιχεία της χώρας τα χρόνια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. «Σε μια Ελλάδα όμως, η οποία έχει αλλάξει. Η Ελλάδα άλλαξε και γίνεται μέρα με τη μέρα, μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα. Η οικονομία της χώρας άλλαξε. Όλοι εμείς οι νεότεροι είχαμε συνηθίσει να ακούμε για τη μία αύξηση φόρων μετά την άλλη, ενώ, εδώ και σχεδόν 4 χρόνια έχουν μειωθεί πάνω από 50 φόροι» είπε και συνέχισε: «Μια Ελλάδα η οποία έχει 6,5 μονάδες λιγότερη ανεργία και πάνω από 270.000 νέες θέσεις εργασίας μόνο στον ιδιωτικό τομέα. Μια Ελλάδα που το 2019 ήταν πρώτη στην ανεργία των νέων ανθρώπων και ο δείκτης αυτός έχει μειωθεί κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες». Ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για τις μεταναστευτικές ροές που όπως επισήμανε έχουν μειωθεί στο μισό. «Μια Ελλάδα που το 2019 οι πολίτες της άκουγαν ότι δεν υπάρχουν σύνορα και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στοιβάζονταν σε άθλια Κέντρα Κράτησης, σήμερα έχει μειώσει πάνω από 50% τις μεταναστευτικές ροές» είπε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει αναφορικά με την ψηφιακή διακυβέρνηση, τη στήριξη των νέων γονέων αλλά και τις μόνιμες προσλήψεις των εκπαιδευτικών, δηλώνοντας: «Μια Ελλάδα που όταν ακούγαμε για «κράτος», στο μυαλό μας έρχονταν ουρές, ταλαιπωρία και το… διάστημα όπου θα μας πήγαινε η προηγούμενη Κυβέρνηση, ενώ μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια ακούμε «ψηφιακό κράτος» και ξέρουμε ότι έχουμε 1.200.000.000 ψηφιακές συναλλαγές ετησίως. Μια Ελλάδα η οποία μειώνει τις ανισότητες στην πράξη, μια Ελλάδα που έχει πραγματικά κοινωνικό κράτος, που αυξάνει τις άδειες μητρότητας και πατρότητας, που στηρίζει τα νέα ζευγάρια, τους νέους ανθρώπους με συγκεκριμένες πολιτικές. Μια Ελλάδα η οποία προσλαμβάνει επιτέλους μόνιμους εκπαιδευτικούς, μετά από 15 χρόνια και για πρώτη φορά Μεταπολιτευτικά εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments