Lifestyle

Ελευθερία Ρήγου: «Με νευριάζει που αποκαλούνται μητέρες, ενώ δεν αξίζουν αυτόν τον τίτλο» [vid]

Ελευθερία Ρήγου: «Με νευριάζει που αποκαλούνται μητέρες, ενώ δεν αξίζουν αυτόν τον τίτλο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

«Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις πιο όμορφες της ζωής μου», λέει η Ελευθερία Ρήγου.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Ελευθερία Ρήγου. Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και το ρόλο της μητέρας.

Είχατε δηλώσει πως φοβηθήκατε ότι δεν θα καταφέρνατε να μείνετε έγκυος. Γιατί υπήρχε αυτός ο φόβος;

Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ίσως δεν θα κατάφερνα να μείνω έγκυος. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί υπάρχουν γυναίκες που θέλουν διακαώς να αποκτήσουν παιδιά και δεν μπορούν.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η εγκυμοσύνη;

Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις πιο όμορφες της ζωής μου. Πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου και φρόντιζα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την υγεία μου και την προσωπική μου ευτυχία. Επίσης δούλευα στο θέατρο την καλοκαιρινή περίοδο κι αυτό ήταν κάτι που μου έδινε ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Ο ρόλος της μητέρας πώς είναι για εσάς; Είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα;

Ο ρόλος της μητέρας είναι ίσως από τα πιο σπουδαία πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μια γυναίκα, όπως και ο ρόλος του πατέρα για έναν άντρα. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που αποκαλούνται μητέρες, ενώ δεν αξίζουν αυτόν τον τίτλο, με θυμώνει. Δεν υπάρχουν σχολές για γονιούς, αλλά είμαστε πολύ πίσω ως κοινωνία όταν επιτρέπουμε συμπεριφορές που βλάπτουν τα παιδιά μας.

Δυσκολίες υπήρξαν;

Πάντα υπάρχουν δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών. Ευτυχώς για μένα, είχα βοήθεια από τη μητέρα μου, η οποία με στήριξε με όλους τους τρόπους που μπορούσε και της είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments