Αθλητισμός

Παράταση στην επικύρωση της ανταλλαγής του Ίρβινγκ στους Μάβερικς!

Παράταση στην επικύρωση της ανταλλαγής του Ίρβινγκ στους Μάβερικς!

Πηγή Φωτογραφίας: MATT SLOCUM / AP IMAGES

Μερικές ώρες παράταση θα πάρει η οριστικοποίηση της ανταλλαγής του Κάιρι Ίρβινγκ στους Μάβερικς, καθώς οι Νετς θέλουν να βάλουν και τρίτη ομάδα στο deal!

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του για το Ντάλας, ωστόσο η οριστικοποίηση της μετακίνησής του στους Μάβερικς θα πάρει μία μικρή παράταση.

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski, η ανταλλαγή του 30χρονου δεν έχει επικυρωθεί ακόμη στο ΝΒΑ και ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται στους Νετς. Αυτό, δεν σημαίνει ότι πάει να «χαλάσει» το deal με την ομάδα του Τέξας, αλλά εκείνη από το Μπρούκλιν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσθέσει και έναν τρίτο πόλο στην ανταλλαγή.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, η ομάδα που μπαίνει στην… κουβέντα φέρεται να είναι οι Τορόντο Ράπτορς και οι παίκτες που έχουν βάλει στο… μάτι οι Νετς είναι οι Φρεντ ΒανΒλίτ και Πασκάλ Σιακάμ.

Εφόσον μέσα στις επόμενες ώρες δεν βρεθεί κάτι καλό για να προστεθεί στην ανταλλαγή του Ίρβινγκ, τότε θα οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στους Νετς και τους Μάβερικς και ο 30χρονος θα γίνει και επίσημα συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments