Lifestyle

Survivor All Star: Παπαδόπουλος – «Αν εγώ ευθύνομαι για την ήττα να αποχωρήσω» [vid]

Survivor All Star: Παπαδόπουλος – «Αν εγώ ευθύνομαι για την ήττα να αποχωρήσω» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η κούφια ψήφος, ο «πεταλουδίτσας», η «ρουφιανιά», η έκκληση του Βασάλου και η μάχη για την 3η ασυλία

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης των Διάσημων που συμπλήρωσε τον τάκο αυτής της εβδομάδας στον οποίο βρισκόντουσαν ήδη οι «Μαχητές» Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την νίκη των μπλε επί των Κόκκινων με 10-9, την πρώτη μετά από 7 σερί ήττες στο Survivor All Star.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Τρίτη το βράδυ (7/2) ξεκίνησε με εντάσεις εξαιτίας των… μαγειρεμάτων του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος πριν το συμβούλιο έπιανε τους πάντες για να τους ρωτήσει τι θα ψήφιζαν.

Η Στέλλα ήθελε να λύσει ένα θέμα που είχε προκύψει με τη Μελίνα και στο μεταξύ μπήκε στην κουβέντα και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος πήρε… φωτιά με όσα άκουγαν να λένε οι δύο γυναίκες.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να σου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα» είπε η Στέλλα στην Μελίνα και εκεί επενέβη ο Τάκης: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

Ο μισθοφόρος κατηγόρησε τη Στέλλα ότι τον παρακαλούσε στις αρχές του παιχνιδιού να μη φύγει, με τη Στέλλα να δείχνει πραγματικά ενοχλημένη από όσα άκουγε να λέει ο Τάκης. Εκείνος όμως συνέχισε να έχει καταγγελτικό ύφος και στο τέλος, μετά από έκρηξή του αποφάσισε να απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους της ομάδας και να μείνει νηστικός, όσο και αν προσπαθούσαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κώστας Παπαδόπουλος «έκραζαν» τους Μαχητές τόσο για τις ήττες τους οσο και για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους και συμφώνησαν πως οι αντίπαλοι τους ειναι εκτός τόπου και χρόνου.

Στον δικό του κόσμο βρισκόταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έδειχνε αρκετά αγχωμένος με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της αγαπημένης τους Μαριαλένας που κινδυνεύει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. «Θα είναι πολύ άδικο να αποχωρήσει η Μαριαλένα» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Από την πλευρά της η Μαριαλένα θεωρεί πως το ότι βρίσκεται στον τάκο είναι καθαρά δική της ευθύνη, σε αντίθεση με τον άλλον υποψήφιο ο οποίος βλέπει ότι είναι ο εύκολος στόχος επειδή είναι ο εμβόλιμος παίκτης.

Οι καυγάδες στην μπλε καλύβα δεν έχουν τελειωμό και στους περισσότερους από αυτούς πρωταγωνιστής είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Η κόντρα που είχε με τη Ρία Κολοβού από το βράδυ συνεχίστηκε και το πρωί, όταν η 33χρονη επιχειρηματίας τον χαρακτήρισε «πεταλουδίτσα» που μεταφέρει από εδώ και από εκεί πράγματα. Ο Τάκης μπορεί να πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνα», όμως η Ρία έγινε έξαλλη μαζί του και του είπε ότι δεν θέλει να της απευθύνει ξανά τον λόγο. Ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να βάλει τον Τάκη στη θέση του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα κλάματα της Ρίας που ήταν εκτός εαυτού.

Η Ρια Κολοβού εξήγησε στους συμπαίκτες της σχετικά με τα…. μαγειρέματα, ότι η Μαριαλένα της είπε να ρίξει μια κούφια ψήφο είτε στον Ηλία Γκότση είτε στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν μπορώ να ακούω το έριξα κούφια ψήφο, επειδή δεν ήξερα που να την δώσω. Δεν υπάρχει στους έξι χαμένους αγώνες. Το κάνεις για την ομάδα σου. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους, δεν με γουστάρεις, αλλά μην μου λες ότι πίστευες πως οι άλλοι θα ψηφίσουν αυτόν, οπότε ρίχνω ψήφο σε εσένα επειδή πίστευα ότι δεν θα πάρεις. Είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και δεν είμαι ηλίθια» ήταν η απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στις κατηγορίες της Ρίας Κολοβού.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους Κόκκινους στην κάλπη ρώτησε τους Μπλε πως ένιωσαν που μετά από τόσο καιρό έφαγαν, με τους περισσότερους να λένε στον παρουσιαστή του Survivor All Star πως περισσότερο χάρηκαν με τη νίκη, παρά με τον καγιανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments