Trash

MasterChef: Πέθαναν στο γέλιο οι κριτές με το τεστ γεωγραφίας – «Το Περού στην Αφρική δεν ήτανε;»

MasterChef: Πέθαναν στο γέλιο οι κριτές με το τεστ γεωγραφίας – «Το Περού στην Αφρική δεν ήτανε;»

Πηγή Φωτογραφίας: Alphafreepress.gr

Οι απαντήσεις των επίδοξων σεφ, άφησαν «κάγκελο» τους κριτές και οι τηλεθεατές έστησαν πάρτι στο Twitter με τους αγεωγράφητους του διαγωνισμού.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef με τεστ δημιουργικότητας, το οποίο όμως θύμισε περισσότερο τεστ γεωγραφίας. Συγκεκριμένα, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωάννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσαν τους διαγωνιζόμενους να αναλάβουν, ο καθένας το πιάτο που θα έπρεπε να ετοιμάσει, επιλέγοντας μια χώρα από τον παγκόσμιο χάρτη.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Στη συνέχεια, τους ζήτησαν να τη δείξουν στον χάρτη. Δυστυχώς όμως, τους έκαναν και ερωτήσεις για τον πληθυσμό της. Οι απαντήσεις των επίδοξων σεφ, άφησαν «κάγκελο» τους κριτές και οι τηλεθεατές έστησαν πάρτι στο Twitter με τους αγεωγράφητους του διαγωνισμού.

Η Μαρία σύγκρινε την Κύπρο με τον πληθυσμό της Κίνας, «πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου, δεν θα είναι 10 εκατομμύρια;» αναρωτήθηκε, ενώ άλλος διαγωνιζόμενος ανέφερε ότι το Περού είναι στην… Αφρική.Αμέσως το Twitter πήρε «φωτιά» και οι χρήστες στο #MasterChefGR έδωσαν ρέστα. «Έχω μόνο ένα φορτιστή απ’ την Κίνα λέει το είδωλο», «Το Περού στην Αφρική δεν ήτανε; Μετακινήθηκε;», «Αγχώθηκε κανείς άλλος με την γεωγραφία;», «Έπρεπε ο Κοντιζάς να ζητήσει από τον Σταύρο να πει όλες τις Πολιτείες της Αμερικής», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments