Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λαύριο 81-95

ΑΕΚ – Λαύριο 81-95

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ένα εξαιρετικό Λαύριο σε όλο το 40λεπτο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Λιόσια, απέναντι στην ΑΕΚ (95-81) που δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου στη σεζόν ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ήταν καταιγιστική, πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι της στη φετινή σεζόν και με λύσεις από κάθε παίκτη έφτασε σε μια δίκαιη νίκη, κόντρα σε μια ΑΕΚ που σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε όχι μόνο να επιβάλλει το παιχνίδι της, αλλά και να πλησιάσει τους φιλοξενούμενους.

Το Λαύριο με τη νίκη αυτή ανέβηκε στο 3-12, κάνοντας σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για παραμονή, την ώρα που η ΑΕΚ υποχώρησε στο 9-7, γνωρίζοντας την 3η ήττα της στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο Αρ Τζέι Κόουλ με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο ηγέτης των νικητών στην αναμέτρηση, με τον Θοδωρή Ζάρα να παίρνει… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο και με 16 πόντους στο διάστημα αυτό (και 19 συνολικά) έκανε τη διαφορά. Καθοριστικός και ο Γιάννης Κουζέλογλου με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την ΑΕΚ, οι 17 πόντοι του Κένι Ουίλιαμς και οι 15 (με 7 ριμπάουντ) του Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν αρκούσαν, με την Ένωση να μην καταφέρνει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πλησιάσει και να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments