Focus

Victoria Beckham: To πολυτελές σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο είναι ο ορισμός του cozy place

Victoria Beckham: To πολυτελές σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο είναι ο ορισμός του cozy place

Πηγή Φωτογραφίας: Footwear News

Κάνοντας ένα γρήγορο scroll στο Instagram της ενημερωθήκαμε για το interior της κατοικίας των Beckhams

Fashion icon, πρώην pop star και επιτυχημένη σχεδιάστρια, η Victoria Beckham είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που μπορεί να έχει κατακριθεί από πολλούς στο παρελθόν εξαιτίας της ιδιαίτερης -λιγάκι απόμακρης- προσωπικότητάς της, παρόλα αυτά έχει λατρευτεί για το κομψό στιλ της. Μέρος της ταυτότητάς της έχει υπάρξει και το σπίτι, στο οποίο στεγάζει την οικογενειακή ζωή με τον αγαπημένο της David Beckham.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της, μετακόμισαν στο εντυπωσιακό τους σπίτι στο δυτικό Λονδίνο το 2016, αφού το διατηρητέο κτίριο Grade II υπέστη εκτεταμένη ανακαίνιση. Συχνά, παρακολουθούμε στιγμιότυπα από την πολυτελής κατοικία τους στο Holland Park μέσω των λογαριασμών του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -κυρίως στο Instagram- και από ό,τι παρατηρούμε πρόκειται για μια εκλεπτυσμένη έπαυλη βρετανικού στιλ γεμάτη πανέμορφες ιδέες διακόσμησης που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Παρακάτω ρίχνουμε μια πιο προσεχτική ματιά στους προσωπικούς χώρους του διάσημου ζευγαριού…

Η διάσημη σχεδιάστρια Rose Uniacke ανέλαβε την επίβλεψη ολόκληρου του έργου. Το αρχοντικό στεγάζει τέσσερις ορόφους και τρία πολυτελή guest rooms. Το luxurious ακίνητο διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν μια άνετη μεγάλη βεράντα, ευρύχωρες αυλές, μια υπερσύγχρονη κουζίνα, ένα επαγγελματικό δωμάτιο ομορφιάς για την Posh των Spice Girls, Victoria Beckham, μαρμάρινα μπάνια, γυμναστήριο, κελάρι κρασιών, ένα δωμάτιο – home cinema, μια εσωτερική πισίνα, ένα τριπλό γκαράζ και έξι υπνοδωμάτια. To μονόχρωμος interior design αποτελεί έμπνευση για τον πιο elegant σχεδιασμό.

Με τέσσερα παιδιά, το καθιστικό υπήρξε ο κεντρικός άξονας της διαδικασίας σχεδιασμού της κατοικίας των Beckhams στο Λονδίνο. Σε αυτό το σημείο ήρθε να βοηθήσει η αγάπη της Victoria για τη μονοχρωμία. Μαρμάρινες σκάλες, ασπρόμαυρα δάπεδα με πλακάκια και μεγαλοπρεπείς εξώστες ενσωματώθηκαν στο design. Οι περισσότερες οικογένειες με πιο νεαρά παιδιά δεν θα ήταν πολύ χαρούμενες στη σκέψη της ανοιχτόχρωμης επίπλωσης, ωστόσο η μινιμαλιστική διακόσμηση, όπως οι απλοϊκοί λευκοί και ουδέτεροι καναπέδες και ταπετσαρίες σε κρεμ τόνους, αποτέλεσαν μονόδρομο για τη σχεδιάστρια.

Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο οι Beckhams έχουν επενδύσει πολλή σκέψη και προσπάθεια. Διαθέτει συσκευές υψηλών προδιαγραφών, όπως η καφετιέρα Fracino Contempo αξίας 3.609 δολαρίων που δημιουργεί ροφήματα επιπέδου barista. Η γοητεία της απογειώνεται με όμορφα λουλούδια τοποθετημένα σε βάζα μαζί με statement κομμάτια τέχνης και περίτεχνα έπιπλα. Και πώς μπορεί κανείς να μην αγαπήσει αυτά τα κομψά μαύρα ντουλάπια στην κουζίνα σε συνδυασμό με μια flat big screen που έχει τοποθετηθεί στον χώρο για να διασκεδάζει την οικογένεια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Αυτό που κάνει την κατοικία του David και της Victoria Beckham στο Λονδίνο να ξεχωρίζει είναι ο αβίαστος συνδυασμός κλασικών και μοντέρνων στοιχείων. Η απλότητά της αναβαθμίζεται έξοχα με την ενσωμάτωση πολυτελών πολυελαίων, ξεχωριστών διακοσμητικών στοιχείων γύρω από την οροφή, επίτοιχα φωτιστικά, vintage καθρέφτες, ένα αντίσκηνο με νεραϊδοφωτάκια στον κήπο, ένα περίτεχνα σκαλιστό τζάκι και μια σφυρήλατη σιδερένια πύλη που θυμίζει παλιές εποχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments