Αθλητισμός

”Μάχη” αιωνίων στο Μαρούσι με το βλέμμα στον τελικό

”Μάχη” αιωνίων στο Μαρούσι με το βλέμμα στον τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η ώρα...της αποκάλυψης έφτασε και οι 2 ''αιώνιοι'' θα κοντραριστούν (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup. Ο αγώνας θα γίνει στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι, έχοντας το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο είχε αποδράσει από το κλειστό του Ρέντη με σκορ 1-3. Με την πλάτη στο τοίχο οι ”ερυθρόλεύκοι” που χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσουν στο χρυσό σετ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που με 2 δικά τους σετ θα βρίσκονται ήδη στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (τον οποίο διαιτήτευσαν ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο Νίκος Φραγκάκης), έτσι και στο Μαρούσι η διαιτητική δυάδα θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας που θα προκριθεί στον τελικό (8/3 και 15/3 οι δύο αγώνες) θα προκύψει από το ζευγάρι Φόντε Μπαστάρντο-Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/2, 23:30) με τους Ισραηλινούς να έχουν το προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει με 3-1 εντός έδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments