Lifestyle

Survivor: Μπάρτζης σε Μελίνα – «Αν έχεις τα πόδια και τα χέρια σου, τα λεφτά θα τα βγάλεις και έξω»

Survivor: Μπάρτζης σε Μελίνα – «Αν έχεις τα πόδια και τα χέρια σου, τα λεφτά θα τα βγάλεις και έξω»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Ο Νίκος θεωρεί ότι η Μελίνα θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε στο χθεσινό συμβούλιο μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο στο επεισόδιο του «Survivor All Star» που είδαμε πριν από μία εβδομάδα περίπου.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Η παίκτρια, η οποία είχε σωριαστεί στο έδαφος χωρίς τι αισθήσεις της πριν από το κρίσιμο αγώνισμα, φορούσε χθες το κολάρο της και ενημέρωσε τους συμπαίκτες της και των δύο ομάδων για την πορεία της υγείας και τις εξετάσεις των οποίων περιμένει τα αποτελέσματα.

Όπως είπε, είναι γεννημένη Μαχήτρια και δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει αμαχητί από το παιχνίδι, ακόμα και αν χρειαστεί να αγωνίζεται με κολάρο, ακόμα και αν λιποθυμάει κάθε μερικά μέτρα. Η απάντηση της Μελίνας απευθύνονταν κυρίως στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είχε παραλληλίσει την περίπτωση της Μελίνας πρώτα με την περίπτωση της Χριστίνας Κεφαλά και μετά με την δική του περίπτωση στη διοργάνωση του 2021.

Τότε ο Μπάρτζης είχε προκαλέσει κατακραυγή επειδή «έδωσε» τη Χριστίνα, λόγω του τραυματισμού της, και στην συνέχεια αποχώρησε και ο ίδιος οικειοθελώς λόγω προβλήματος στον χιαστό.

«Και εμένα από εντολή γιατρού ήταν να μην παίζω απλά αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και ήμουν άχρηστος να κάθομαι και να κοιτάω και να βλέπω τα άλλα παιδιά να σκοτώνονται. Μάζεψα τα μπογαλάκια μου και γύρισα στην Ελλάδα.

Σίγουρα ξέρουμε τις συνθήκες για να γίνουμε καλύτερα κι εδώ πέρα όλο και κάτι συμβαίνει. Αν ρωτάς εμένα, έφυγα για αυτόν τον λόγο γιατί ήξερα πως θα γίνω καλύτερα. Ότι με τα λεφτά δεν βγαίνει κάτι. Αν έχω τα χέρια μου και τα πόδια μου, θα βγω έξω και θα τα κάνω τα λεφτά. Επέλεξα να κοιτάξω την υγεία μου και να βγω χωρίς να κοπεί ο χιαστός που είχα» είπε ο παίκτης, στην απάντηση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments