Αθλητισμός

Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι με ΑΕΚ: “Θα μας κάνουν 500 φάουλ και θα δοθούν τα 300”

Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι με ΑΕΚ:  “Θα μας κάνουν 500 φάουλ και θα δοθούν τα 300”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσα στα Social Media την ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναλύοντας με...διαφορετικό τρόπο το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το αγωνιστικό στυλ των ποδοσφαιριστών του Ματίας Αλμέιδα.

Η ”ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δημοσίευσε στα Social Media το VIDEO από την προπόνηση της ομάδας την περασμένη Πέμπτη, τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όταν την Κυριακή έχεις διαγώνισμα, αλλά ξέρεις τα θέματα από την Πέμπτη”, είναι το σχόλιο στο twitter του Δικεφάλου που συνοδεύει το VIDEO και σε αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναλύει με…διαφορετικό τρόπο το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το αγωνιστικό στυλ των ποδοσφαιριστών του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει ειδική αναφορά στον διαιτητή, τονίζοντας στους παίκτες του να μην ασχοληθούν καθόλου μαζί του.

“Δεν θέλω να ακούσω κανένα παράπονο για τον διαιτητή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παιχνίδι. Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά τα 500, ακόμη και σωστός να είναι ο διαιτητής, θα δώσει περίπου 300. Τα 200 δεν θα τα δώσει!

Μη σταματάτε, μη διαμαρτύρεστε! Τρέξτε και αντιδράστε, αντιδράστε και τρέξτε! Θα σας μαρκάρουν με τα χέρια, θα σας χτυπάνε από πίσω. Αυτό είναι το στιλ τους. Μη διαμαρτύρεστε! Αν δεν το είδε, δεν το είδε. Τέλος!

Αν δεν δει κάτι ο διαιτητής, δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν την μπάλα και να σκοράρουν. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε την μπάλα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments