Lifestyle

Σάσα Μπάστα: «Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι ο αδερφός μου δεν έχει ούτε 24 ώρες ζωής» [vid]

Σάσα Μπάστα: «Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι ο αδερφός μου δεν έχει ούτε 24 ώρες ζωής» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Σάσα Μπάστα: Είχε τύχει στο "Όλα" να πω κάτι στον Ηλία Ψινάκη και να κοπεί όλο το γύρισμα με εμένα, γιατί ανέφερα κάποια ονόματα που δεν έπρεπε

Η Σάσα Μπάστα εισέβαλλε στο πλατό του The 2Night Show lαμπερή, ανανεωμένη και χειμαρρώδης και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την θεοσεβούμενη οικογένειά της, τον ιερέα παππού της, τον γάμο της και τη μεγάλη της αγάπη την κόρη της. Επίσης αναφέρθηκε στην νοσηλεία του αδερφού της και την ανάρρωσή του όταν όλοι το θεωρούσαν αδύνατο.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Η τραγουδίστρια αρχικά μίλησε για την μεγάλη αδυναμία που έχει στον ιερέα παππού της: «Ο παππούς μου είναι η καψούρα μου, η μεγαλύτερη μου αδυναμία. Ήταν ιερέας, και όλα εκείνος μου τα έχει μάθει. Δεν θα κριθώ από κανέναν παρά μόνο από τον Θεό. Έχω ζήσει έντονα το θαύμα μέσα στην οικογένειά μου», είπε η Σάσα Μπάστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα μίλησε για το τροχαίο του αδερφού της που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή: «Με πήραν με τον αδερφό μου τηλέφωνο και δεν είχαμε καν 24ωρο. Ήμουν στην Μύκονο και δεν μπορούσα να έρθω, δεν είχε ούτε πλοίο, ούτε αεροπλάνο. Όταν έφτασα, μου είπαν ότι το παιδί να ξέρετε ότι «έφυγε». Μην κλαίτε. Θέλετε να σας ειδοποιήσουμε την ακριβή ώρα, αν θέλετε να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Λέω το παιδί είναι 35 χρονών, τι μου λέτε; Πήγα έξω, παρακάλεσα, να είναι καλά ο άγιος Εφραίμ που ένιωσα ότι ήταν εκεί. Τον είχαν ξεγράψει και περιμέναμε την ακριβή ώρα ότι φεύγει. Ήταν στην ΜΕΘ, όλα στα κόκκινα κι αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα. Την μέρα που είπα ότι να ακούσω μία καλή λέξη, είπα ότι θα πάω από την πρώτη πέτρα μέχρι τον άγιο Εφραίμ στα γόνατα ως τάμα. Το έκανα, πήγα στο απογευματινό επισκεπτήριο και μου λέει ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ. Δεν θέλω να σου πω τι έπαθα. ήταν περίεργο, έντονο», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Τα χρόνια που πέρασε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη της έχουν αφήσει μόνο καλές αναμνήσεις και η Σάσα Μπάστα στυγκινήθηκε όταν ο παρουσιαστής κάλεσε τηλεφωνικά τον Βαγγέλη Περρή για να μιλήσει γι’ αυτήν και τη συνεργασία τους: «Ήμουν 7 χρόνια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ο Βαγγέλης Περρής ήταν σκληρός απέναντί μου γιατί ήμουν μωρό τότε. Ήμουν η κλασσική ξανθιά που απλά τα πετούσα και συνέχεια με διόρθωνε. Θυμάμαι τότε πώς είχε γίνει τόσο ντόρος και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήξερα τι ήταν “τα κορίτσια του Θέμου”. Δεν έβλεπα τηλεόραση για να ξέρω τι το εντυπωσιακό έχει. Τότε έπρεπε να κάνουμε δύσκολες ερωτήσεις στον καλεσμένο και είχαμε ένα δευτερόλεπτο. Χαμόγελο και έχανες την ευκαιρία σου μετά», θυμήθηκε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments