Lifestyle

Συνατσάκη: «Καλά τα κατάφερε η Μαιρούλα σαν μαμά, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας» [vid]

Συνατσάκη: «Καλά τα κατάφερε η Μαιρούλα σαν μαμά, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μαίρη Συνατσάκη: «Με την αίσθηση της παρέας, του χαλαρού και ωραίου μπορεί και να ξαναέκανα τηλεόραση»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, δύο μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η γνωστή YouTuber έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

«Είναι η έξοδος του μήνα. Έχω φύγει σήμερα πρώτη φορά πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν», δήλωσε αρχικά.

«9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως δεν είχε ποτέ στο μυαλό της έντονα την ιδέα να αποκτήσει παιδί.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Η ιδέα να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν», εξήγησε και συνέχισε: «Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις πολλά βιβλία».

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μεγάλωμα του παιδιού της, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως η ψυχοθεραπεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια την έχει βοηθήσει σημαντικά. «Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments