Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το καθιερωμένο… τελετουργικό μπροστά στα μάτια του Μουμπρού

Ολυμπιακός: Το καθιερωμένο… τελετουργικό μπροστά στα μάτια του Μουμπρού

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Ο Σάσα Βεζένκοβ έτρεξε με φόρα προς τους συμπαίκτες του αλλά δεν ήξερε ότι ο Άλεξ Μουμπρού (προπονητης της βαλενθιας) ήταν εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το... τελετουργικό εισόδου του Ολυμπιακού στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα της Βαλένθια, πραγματοποιώντας το 4/4 στην Ισπανία για πρώτη φορά στην ιστορία του και δεύτερη με το νέο format της EuroLeague.

Για να συμβεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι»  πραγματοποίησαν το καθιερωμένο τους… τελετουργικό για την είσοδό τους στο παρκέ, πριν το ζέσταμα, με τον Σάσα Βεζένκοβ να αφήνει τον Άλεξ Μουμπρού να περιμένει υπομονετικά.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προσέθεσαν στο ritual που κάνουν πριν το τζάμπολ τις κραυγές των “πεινασμένων σκυλιών” (τα οποία επικαλείται συνεχώς ο Τόμας Γουόκαπ), ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοβ αγκαλιάστηκαν θερμά στο αεροδρόμιο, μπροστά από τους ερυθρόλευκους οπαδούς που τραγουδούσαν “είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό”.

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα κατέγραψε πλάνα από το παιχνίδι, από τα τάιμ άουτ του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και από τους φίλους των Πειραιωτών που έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments