Αθλητισμός

The Best FIFA Football Awards: Τι ψήφισαν Μέσι, Σαλάχ, Μπακασέτας και οι υπόλοιποι αρχηγοί

The Best FIFA Football Awards: Τι ψήφισαν Μέσι, Σαλάχ, Μπακασέτας και οι υπόλοιποι αρχηγοί

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Ο Λιονέλ Μέσι συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην απονομή της FIFA. Δείτε τι ψήφισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός, οι Τάσος Μπακασέτας και Γκουστάβο Πογιέτ ως αρχηγός/προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και οι υπόλοιποι κάπτεν.

Η βραδιά στο «Salle Pleyel» του Παρισιού ανήκε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός Legend κέρδισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στα The Best FIFA Football Awards και συμπεριλήφθηκε για 16η σερί χρονιά (ρεκόρ) στην καλύτερη ενδεκάδα, αφήνοντάς πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε εκτός για πρώτη φορά μετά το 2007.

Το υπόλοιπο βάθρο ήταν γαλλική υπόθεση, με τους Κιλιάν Μπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά να ακολουθούν τον Λέο ο οποίος εξαργύρωσε ουσιαστικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αλμπισελέστε, βγαίνοντας πρώτος στην ψηφοφορία μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών των εθνικών ομάδων-μελών της FIFA από όλο τον πλανήτη.
Με τη σειρά του, ο Μέσι κατέθεσε κι εκείνος την ψήφο του ως κάπτεν της Αργεντινής και στην πρώτη θέση κατέταξε τον Νεϊμάρ, με δεύτερο τον έτερο συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ και τρίτο τον Μπενζεμά.

Ανάμεσα στους αρχηγούς φυσικά την τιμητική του είχε και ο δικός μας, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ταίριαξε απόλυτα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αφού έδωσε την πρωτιά στον Μέσι και τις υπόλοιπες ψήφους του σε Μπαπέ και Μπενζεμά.

Λιγότερο… φυσιολογική ήταν η τριάδα του Μο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Μέσι, ούτε τον Μπαπέ, ούτε τον Μπενζεμά! Αντ’ αυτών, ψήφισε Βινίσιους στην κορυφή, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ασράφ Χακίμι.

Από τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ χάρισε την πρώτη του θέση στον Έρλινγκ Χάαλαντ (2ος Μέσι, 3ος Μπενζεμά), ενώ ο κάπτεν του Ιράν και οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί συμφώνησε με τον «Μπάκα», ψηφίζοντας κατά σειρά Μέσι, Μπαπέ και Μπενζεμά.

Αναλυτικά οι ψήφοι μερικών εκ των κάπτεν στα The Best FIFA Football Awards:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments