Πολιτική

Αναβάλλεται το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής λόγω Τεμπών

Αναβάλλεται το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής λόγω Τεμπών
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος με τους 36 νεκρούς στα Τέμπη. 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος με τους 36 νεκρούς στα Τέμπη. Σε λίγη ώρα αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται πως από την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, είχε τονίσει ότι την προσεχή Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, θα έκανε εισήγηση για τον κατώτατο μισθό. Τρίτη, ο πρωθυπουργός ανέφερε εξάλλου ότι, πέρα από το θέμα του κατώτατου μισθού, το υπουργικό θα ασχολούταν και με άλλα θέματα που αφορούν στην κυβερνητική λειτουργία.

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

«Μόλις τώρα γύρισα από το σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πόνος είναι ανείπωτος. Είναι γεγονός ότι παραλάβαμε τον ελληνικό σιδηρόδρομο σε κατάσταση που δεν ταιριάζει στον 21ο αιώνα. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια, κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν ένα τέτοιο δυστύχημα. Κι αυτό είναι πολύ βαρύ για όλους μας και για εμένα προσωπικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments