Αθλητισμός

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Γεμάτο το κιτρινόμαυρο απουσιολόγιο, με μία επιστροφή

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Γεμάτο το κιτρινόμαυρο απουσιολόγιο, με μία επιστροφή

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, απ' την οποία θα απουσιάζουν σίγουρα οι Μοχαμάντι, Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Λιβάι και οι τιμωρημένοι Αραούχο και Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Κρήτη για να παίξει στο ”Γεντί Κουλέ” απέναντι στον ΟΦΗ (5/3, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD), με το έργο της να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς το απουσιολόγιο είναι γεμάτο με κομβικούς παίκτες. Η Ένωση έκανε γνωστή την αποστολή αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία.

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να είδε τον Φαν Βέερτ να επιστρέφει και να δηλώνει έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα, αλλά οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί είναι αρκετές και δυσκολεύουν την δουλειά του Αργεντινού τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο του Γαλανόπουλου θα τον κρατήσουν στα πιτς, χωρίς όμως να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Οι Πάολο Φερνάντες, Μοχαμαντί και Λιβάι Γκαρσία βρίσκονται επίσης εκτός αποστολής, ενώ θα απουσιάζουν οι Αραούχο και Σιμάνσκι λόγω καρτών.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Να σημειωθεί ότι το ”Γεντί Κουλέ” αναμένεται να είναι καυτό καθώς οι κρητικοί είναι πολύ κοντά στο sold out για το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments