Αθλητισμός

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Αμόκ για την αποστολή από τους οπαδούς στην Κρήτη!

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Αμόκ για την αποστολή από τους οπαδούς στην Κρήτη!

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Αποθεωτική υποδοχή για την αποστολή της Ένωσης στο Ηράκλειο ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς τόσο κόσμο δεν είχε μαζέψει στην Κρήτη ούτε την πρωταθληματική σεζόν!

Η αποστολή της ΑΕΚ προσγειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, με την Ένωση να την υποδέχεται η κιτρινόμαυρη τρέλα των οπαδών της!

Περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΚ «έβαψαν» κιτρινόμαυρο το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες!

Το «αμόκ» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει απόλυτα την υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για την ομάδα καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο κόσμο δεν είχε μαζέψει στην Κρήτη (σ.σ.: στα Χανιά όταν είχε αντιμετωπίσει τον Πλατανιά) ούτε την πρωταθληματική σεζόν!

Οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν μαζευτεί αρκετή ώρα έξω από το αεροδρόμιο και μόλις η αποστολή βγήκε για να επιβιβαστεί στο πούλμαν έγινε… πανικός!

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Ηράκλειο με τον Φαν Βέερτ να μπαίνει τελικά στην αποστολή, ενώ αντίθετα την τελευταία στιγμή πέρα από τις γνωστές απουσίες εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος.

Εισιτήρια ΑΕΚ Ολυμπιακός: Η Ένωση ανακοίνωσε τα…μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι έρχεται στην ”OPAP Arena”  (12/3, 19:00), αφού η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Superleague. Όλοι οι φίλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου περιμένουν την αναμέτρηση με μεγάλη αγωνία καθώς πρόκειται να κρίνει αρκετά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η Ένωση θέλει να κρατήσει ”απόρθητη” την ”OPAP Arena” και να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι για φέτος που θα τους τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα αλλά μόνο εύκολο δε θα είναι, σε μία έδρα που  όπως αναμένεται δε θα πέφτει…καρφίτσα πάλι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδωσαν σήμερα τα εισιτήρια στη διάθεση του κόσμου και πρόκειται να γίνουν καπνός πολύ σύντομα:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για…Αμα θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορείς για τα εισιτήρια του  μεγάλου  ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments