Πολιτική

Άδωνις: Μεγάλη μέρα η σημερινή!

Άδωνις: Μεγάλη μέρα η σημερινή!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ένοχος για δύο υποθέσεις παράβασης καθήκοντος κρίθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης Υπουργών ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Ένοχος για δύο υποθέσεις παράβασης καθήκοντος κρίθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης Υπουργών ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Η καταδίκη του αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, για τις καταγγελίες σε βάρος του από την εισαγγελέα κυρία Ελένη Ράικου, που αφορούσαν σε πιέσεις που της άσκησε για ενοχοποίηση πολιτικών στην υπόθεση της Novartis.

Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε, επίσης, ένοχος για τις καταγγελίες του εισαγγελέα κ. Παν. Αθανασίου, σύμφωνα με τις οποίες ο εισαγγελικός λειτουργός έγινε δέκτης πιέσεων σχετικά με υπόθεση του πρώην επικεφαλής της Τραπέζης Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα.

Η είδηση έγινε δεκτή με ξεχωριστή χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση από έναν άνθρωπο που στοχοποιήθηκε από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, από την αρχή της εκτόξευσης κατηγοριών εναντίον του για την υπόθεση της Novartis, είχε υψώσει το ανάστημά του και είχε αρνηθεί – μία προς μία – όλες τις αιτιάσεις. Ο κύριος Α. Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει, σε όλους τους τόνους, ότι οι εναντίον του αιτιάσεις στερούνταν αξιόπιστου νομικού υποβάθρου και ότι είχαν έναν βαθιά πολιτικό χαρακτήρα.

Το κομματικό – πολιτικό υπόστρωμα των κατηγοριών ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έπαψε, ούτε στιγμή, να το αναδεικνύει και να το στηλιτεύει αναφορικά με την σκευωρία Novartis.

Αυτή η καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, που αναγγέλλει την ενοχή για παράβαση καθήκοντος του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να γίνει δεκτή από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αισθήματα ικανοποίησης.

«Μεγάλη μέρα η σημερινή!», σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ πλέον και Υπουργός της Κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments