Πολιτική

Καταδίκη Παπαγγελόπουλου, δικαίωση Άδωνι

Καταδίκη Παπαγγελόπουλου, δικαίωση Άδωνι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε τονίσει πως δεν θα ησύχαζε πραγματικά, αν δεν έβλεπε σκευωρούς σαν τον Δ. Παπαγγελόπουλο να καταδικάζονται

Προσωπική δικαίωση για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη αποτελεί η σημερινή καταδικαστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τον πρώην αν. υπουργό Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναφορικά με την σκευωρία Novartis.

Πράγματι, όπως και ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τονίζει στη σχετική ανάρτησή του στο Twitter, με σημερινή του απόφαση το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει ένοχο για παράβαση καθήκοντος τον πρώην αν. υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι μια δικαίωση με ιδιαίτερη προσωπική και ιστορική σημασία για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, πριν από σχεδόν τρία χρόνια, είχε χαιρετήσει την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, αλλά είχε επισημάνει από τότε ότι η δικαίωσή του θα έχει επέλθει, όταν θα έβλεπε τους σκευωρούς του να καταδικάζονται από τα αρμόδια δικαστήρια της Χώρας.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε τονίσει πως δεν θα ησύχαζε πραγματικά, αν δεν έβλεπε σκευωρούς σαν τον Δ. Παπαγγελόπουλο να καταδικάζονται και πως ποτέ δεν περίμενε ότι θα συναντούσε πολιτικούς αντιπάλους «που θα προσπαθούσαν να καταστρέφουν τις ζωές των αντιπάλων τους με ψέματα με προκατασκευασμένες κατηγορίες και με «πιασμένους» εισαγγελείς».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε μάλιστα προσθέσει, μεταξύ άλλων, ότι για εκείνον δεν βρέθηκε απολύτως, τίποτα ενώ για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο υπάρχουν μαρτυρίες από διαφορετικούς συναδέλφους του εισαγγελείς και άλλους μάρτυρες που είχαν πιστοποιήσει τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του για την κατασκευή στοιχείων.

Από την άποψη αυτή, λοιπόν, η σημερινή, σαφής καταδικαστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου συνιστά μια πράξη ουσιαστικής δικαίωσης για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διαπιστώνει με τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση ότι, τελικά, ο χρόνος λειτούργησε υπέρ της ακόμη μεγαλύτερης δικαίωσης των θέσεών του και της παραδειγματικής τιμωρίας των πολιτικών αντιπάλων του, που θέλησαν ανερυθρίαστα και αναπόδεικτα να τον εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments