Ελλάδα

Τέμπη: Ο Χαυτούρας υπέγραψε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή

Τέμπη: Ο Χαυτούρας υπέγραψε την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή

Πηγή Φωτογραφίας: the toc/eurokinissi

Την υπογραφή του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Νίκου Χαυτούρα έχει η αναρρωτική άδεια που έλαβε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, αμέσως μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Την υπογραφή του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Νίκου Χαυτούρα έχει η αναρρωτική άδεια που έλαβε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, αμέσως μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο γιατρός έχει ήδη τεθεί σε αναστολή καθηκόντων και αναμένεται η παραπομπή του στο πειθαρχικό, ενώ με απόφαση του ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται από τα ψηφοδέλτια «για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους».

Σύμφωνα με το έγγραφο της αναρρωτικής, που δημοσίευσε το taxydromos.gr, ο επιθεωρητής προσήλθε στο γραφείο του διευθυντή της Νευροχειρουργικής και του ανέφερε αδυναμία βαδίσματος. Επίσης, ζήτησε από συνάδελφό του ιατρό να του συνταγογραφήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, καθώς ο ίδιος δήλωνε αδυναμία συνταγογράφησης.

Σύμφωνα με το έγγραφο της αναρρωτικής, ο επιθεωρητής προσήλθε με πόνους στη μέση, ενώ είχε ιστορικό βαριάς κάκωσης με τραυματισμό κάτω άκρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments