Αθλητισμός

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη Λαμία: Επιστροφή Σάστρε, στην κορυφή ο Μπράντον

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη Λαμία: Επιστροφή Σάστρε, στην κορυφή ο Μπράντον

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ράφα Σοάρες μπαίνει στο rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Σάστρε να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα και να τοποθετείται στα αριστερά της άμυνας. Στην κορυφή ο Μπράντον Τόμας, οι επιλογές του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αλλαγές στην άμυνα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να δώσει «ανάσες» στον non stop Ράφα Σοάρες. Ο τιμωρημένος Σάστρε επέστρεψε και τίθεται στ΄αριστερά, με τον Κεντζιόρα δεξιά και τους ΚουλιεράκηΊνγκασον στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κοτάρσκι.

Στο κέντρο παραμένει το δίδυμο Αουγκούστο – Ντάντας με τη γνωστή τριπλέτα μπροστά τους και συγκεκριμένα τους ΝάρεϊΑντρίγια στα άκρα και τον Κωνσταντέλια σε ρόλο μπαλαντέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει στο ΔΑΚ Λαμίας το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου και να μετατρέψει τη ρεβάνς της Τούμπας σε τυπική διαδικασία…

Από την πλευρά της, η Λαμία θα αγωνιστεί με αλλαγές στην σύνθεσή της και συγκεκριμένα τους: Γκαραβέλη, Αντέντζο, Ασκόφσκι, Κορνέζο, Μανούσο, Μαρτίνεθ, Σαραμαντά, Σλίβκα, Στάνκο, Τζανδάρη, Βασιλαντωνόπουλο.

Λαμία – ΠΑΟΚ κύπελλο: Πράξη πρώτη με το βλέμμα στο τελικό

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κινούνται σε…ρυθμούς κυπέλλου αφού ύστερα από δύο αναβολέςοι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται σήμερα από τη Λαμία (8/03, 19.00, Cosmote Sport 4 HD), με ξεκάθαρο στόχο να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και σήμερα πρόκειται να τα δώσουν όλα για να πάνε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης αλλά σε καμία περίπτωση δε πρέπει να υποτιμήσει την σκληροτράχηλη Λαμία.

Ο ”Δικέφαλος του Βορρά” έχει επικρατήσει τις προηγούμενες δύο φορές που βρέθηκε με τους Λαμιώτες τη φετινή χρονιά (1-0 στη Τούμπα και 0-3 στο Αθ. Διάκος).

Στο ”Αθανάσιος Διάκος” θα έχει φιλάθλους μονάχα της γηπεδούχου ομάδας αφού αστυνομία και ΠΑΕ δεν επέτρεψαν τις μετακινήσεις οπαδών.

Για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ίσως ο βασικότερος στόχος για την φετινή χρονιά, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί και το πρόσημο της σεζόν, ενώ η Λαμία έχει ρίξει το περισσότερο βάρος στη μάχη της παραμονής στη Super League, όπως δηλαδή ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον αέρα του Metropolis 95,5.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments